facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychologenpraktijk-amatus

Psychologenpraktijk-amatus

Info

Psychologen praktijk Limburg. Voor alle GGZ gerelateerde problemen.
Een frisse en vernieuwde aanbieder in de geestelijke gezondheidszorg te Limburg.

Geschiedenis

Een van de waarden die ik nastreef in mijn psychologenpraktijk is om toegankelijke en laagdrempelige psychische zorg aan te bieden aan een breed publiek. Zelf denk ik dat vrijwel iedereen baat kan hebben bij psychologische hulp: ter preventie of wanneer er al problemen spelen. Het is daarbij belangrijk dat je een psycholoog zoekt die je begrijpt, rekening houdt met je persoonlijke wensen en de behandeling op jouw niveau en tempo aanpast. Dit zorgt er namelijk voor dat jij het maximale uit de therapie haalt.



"Psychologenpraktijk waar laagdrempelige, betrokken en mensgerichte zorg wordt verleend aan een breed publiek."
Adres: Dorine Verschureplein 10b, 6181AS Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 06-20360443
Stad: Elsloo
Route: Dorine Verschureplein 10b
Postcode: 6181AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Amatus ggz portal, Amatus ggz vacatures, Psychologenpraktijk Uniek, GGz Sittard Zuyderland, Psychologen Praktijk, Psycholoog depressie Limburg, Psychologenpraktijk Puur, Raak Psychologen Sittard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amatus GGZ Amatus GGZ 3 meter ik ben een beetje verbaasd dit te zien. Aimee heeft gedurende 6 jaar het leven van ha...
Recensies
Luisteren niet, geen kennis van zaken, onprofessioneel en zo kan ik nog wel even doorgaan…
De mensen van amatus weten waarom....schandalig hoe deze mensen omgaan met mensen in een kwetsbare periode in hun leven.
Zo kunnen ze je niet helpen heb 2 gesprekjes daar gehad en een factuur binnengekregen van 1238,59 euro en dat word ook nog niet eens is volledig vergoed en als je ze wilt bereiken zijn ze niet bereikbaar
Niet passende behandel methoden en geen kennis van consequenties bij ziektebeelden. 1ste en 2de lijns behandeling gevolgd, zonder enige verbetering. Wat zij onder cgt verstaan: elke week een uurtje praten over hoe je week was... Uit eindelijk heeft deze praktijk mijn situatie alleen maar verslechterd. Gaan zelfs zo ver om vertraging te veroorzaking toen ik een andere behandelaar zocht.
Geen goede ervaring met deze praktijk. Geen juiste communicatie en geen juiste informatie gekregen. Tijdens gesprekken komen andere collega's binnen gelopen.
Deze praktijk valt niet onder de categorie leuk maar verdient wel voorlopig 4 sterren voor dit jonge bedrijf. De eigenaresse met stip 5 sterren! Ik hoop er voorlopig zelf niet te komen, hoewel mijn vrouw een andere mening heeft. Maar in de praktijk hoor ik goede referenties over deze praktijk, Professionele behandeling met goede resultaten.
Graag nodig ik je uit bij Psychologenpraktijk Amatus. Ik onderscheid me door laagdrempelige zorg aan te bieden en de behandelingen aan te passen op wat jij nodig hebt. Jij als persoon staat centraal, jouw wensen staan voorop! Daarnaast vind ik het belangrijk dat je persoonlijke aandacht krijgt en een behandeling krijgt die bij jou past i.p.v. bij jouw diagnose. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via de website van Psychologenpraktijk Amatus.
Ik kan deze praktijk enkel ten zeerste aanraden. Denk aan een werkwijze vol positiviteit , betrokkenheid, en vertrouwdheid - iedereen is anders, en door de kennis binnen deze praktijk zorgt dit voor een brede visie die helpt gedurende de therapie. Positive vibes dankzij Aimee!!
Aimée is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. De sfeer is ontzettend fijn en het voelt meteen heel vertrouwd!
Een toegankelijke psycholoog die echt naar je luisterd. Je voelt je gelijk op je gemak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid