facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychocare Venlo

Info

Psychologische hulpverlening voor bedrijven en particulieren. Persoonlijke ontwikkeling en leefstijladvisering.
Op een efficiënte manier werken aan jezelf.

Geschiedenis

Psychocare Venlo,
Praktijk voor psychologische hulpverlening en personal coaching, die korte-termijn-oplossingen biedt in de vorm van maatwerk-interventies voor bedrijven en particulieren.
Snelle, confronterende begeleiding en therapie en mental training op een inlevende, toegankelijke en enthousiaste manier, die leidt naar meer levensgeluk voor de cliënt. Geen lange wachtlijsten, duurzame resultaten, korte lijnen, prettige sfeer.

De kracht zit in de motiverende en inspirerende wijze waarop de therapeut/coach ervoor zorgt dat de cliënt gemotiveerd is om te veranderen in positieve zin, of het nu gaat om het bereiken van persoonlijke, zakelijke of sportieve doelen.

Disciplines:
Kernactiviteit: begeleiden van individuele cliënten die in staat zijn tot zelfreflectie en die te kampen hebben met mentale problemen of een manier zoeken om weer helemaal in hun persoonlijke kracht te komen.

Eigenaren / therapeuten: Claudia Faassen en Sylvia Sijbers



"Psychologische hulpverlening voor particulieren en bedrijven. EMDR- en burn-out-specialist. Korte-termijntrajecten en maatwerk."
Adres: Nachtegaalstraat 68, 5932 CE Tegelen
Telefoonnummer: 0641685437
Stad: Tegelen
Route: Nachtegaalstraat 68
Postcode: 5932 CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Psycholoog Venlo, Psycholoog Tegelen, EMDR therapie Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Salon Inge Beauty Salon Inge 361 meter Al jaren kom ik bij haar in de salon. Een super vakvrouw! Ik ben héél tevreden.
EasyActive Tegelen EasyActive Tegelen 748 meter Heerlijke familiaire gym! De eigenaren steken hart en ziel in hun werk, en dat merk j...
Meditatie en Meer Venlo Meditatie en Meer Venlo 843 meter Energetische Meditatie,Dru Yoga, Bedrijfsyoga, Intuitieve ontwikkeling, Ontspanning,...
Trekpleister Tegelen Trekpleister Tegelen 929 meter Ze zijn onbeleefd als je iets wilt ruilen, mijn bescherm set was niet compleet uit ei...
BeterVenlo BeterVenlo 936 meter Re integratiebureau, WGA, ziektewet, outplacement, Arbo, Verzuim, spoor 2, Opleiding...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid