facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PSTG

PSTG

Info

gespecialiseerd in Porsche, onderhoud,restauratie,revisie,race-rally preparatie en nog veel meer !
van 356 tot en met het laatste model Porsche alle service mogelijk.



"PSTG is het adres voor reparatie en onderhoud aan uw Porsche.Samen met zijn team is eigenaar Klaas Willems goed voor 50 jaar Porsche ervaring bij elkaar.Klaas is zijn Porsche carrière begonnen als technisch medewerker van importeur en Porsche dealer, om vervolgens zijn droom waar te maken als zelfstandig specialist in Huizen .In deze jaren heeft hij uit eerste hand, en via fabriekstrainingen de benodigde kennis en kunde opgebouwd. Deze kennis wordt door het gehele team bijgehouden en uitgebreid d.m.v. trainingen.PSTG beschikt over diverse hi-Tech diagnose apparatuur waarmee we de nieuwste Porsche’ s kunnen uitlezen/onderhouden en coderen , we zijn tevens erkend DiagnoseXpert .We staan 6 dagen in de week klaar voor u en uw Porsche !"
Adres: ambachtsweg 49, 1271 al Huizen
Telefoonnummer: 035-5247700
Stad: Huizen
Route: ambachtsweg 49
Postcode: 1271 al


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Porsche 997 specialist, Porsche specialisten Nederland, Porsche 911 specialist, Beste Porsche specialist Nederland, Porsche classics, Witmer & Odijk, 9Classics, Exclusieve auto's Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vi Automotive B.V. Vi Automotive B.V. 353 meter Wat mooie auto’s die heeft om te verkopen , Goois automotive
Cars and Business Cars and Business 446 meter Cars and Business is de businessclub voor mensen met bijzondere auto's. Onze leden be...
Carfix Autoschade Carfix Autoschade 956 meter Veel herstelbedrijven en spuiters mee gemaakt maar deze man is een ware specialist en...
TSM Rijtrainingen TSM Rijtrainingen 2 km Professionele rijvaardigheidstrainingen, OGS+ opleidingen, Off Road trainingen en adv...
Recensies
Wat een heerlijke garage waar de mensen nog met je mee denken. Vakbekwaam en vooruitstrevend. Met een passie die je deelt voor auto's. En de rekening valt ook nog mee.
Ik ga nergens anders meer heen met een Porsche dan naar deze garage. Vak mensen, vriendelijk en prijs technisch zeer goed. Bij de Porsche dealer laten ze je veel al wachten en duurt het lang voordat je terecht kan, hier is dat veel al sneller en de service is beter.
Top garage met ouderwetse service zoals je dat bijna niet meer tegenkomt, onze auto gebracht voor bak problemen, bij de “Mercedes specialist” in Nederhorst den berg laten verversen en spoelen echter probleem alleen maar groter geworden, ondanks het feit dat het niet het favoriete merk is bij PSTG toch de bak weer dik in orde gekregen, dikke 10 voor dit bedrijf
Buitengewoon goede garage. Afspraken zijn helder. Service super. Eigenaar en zijn team zijn specialisten die iedere Porsche van binnen naar buiten kennen. Absolute top!
Fantastisch bedrijf. Veel kennis en deskundigheid over Porsches. En altijd een goed advies. En dat alles voor een redelijke prijs. Laatst bij een lege accu stonden ze binnen een paar uur bij me thuis voor de deur om me te helpen. Kijk dat is nog eens service!!
Zeker een aanrader!!!!!! Had wat problemen met me auto, ik kon meteen de volgende dag terecht voor een korte inspectie! Al snel kreeg ik te horen dat het probleem in mijn tussenbak zit! En om voor mij kosten te besparen heeft de monteur alles opgezocht en mij verwezen naar de dealer omdat er nog een lopende garantie op de auto zit!! Bedrijf had deze informatie ook achter kunnen houden en zelf de reparatie kunnen uitvoeren! Daarom prijs ik deze mannen aan!! eerlijk transparant, veel kennis en betrouwbaar.
Mijn auto is hier al jaren in onderhoud naar volle tevredenheid. Zeer vriendelijk en vakbekwaam. Een verademing naar jaren slechte ervaringen met andere autobedrijven. Toen mijn dochter onlangs een mini cooper wilde kopen, heeft ze hem bij PSTG laten keuren. Ze namen alle tijd hiervoor en hebben haar behoed voor een miskoop.
Wij komen hier al jaren met verschillende auto's. Allemaal worden ze vakkundig en top gemaakt. Je wordt er altijd snel en vakkundig geholpen. Recent nog met mijn Audi S5 met haperende versnellingsbak. Snelle diagnose en reparatie. De auto rijd weer als nieuw! Ik kan PSTG zeker aanbevelen.
Goede Porsche garage: vriendelijk geholpen, redelijke prijzen en vakkundige reparatie. Doet naast reparatie en onderhoud ook verkoop. Er staan altijd wel Porsches buiten geparkeerd die te koop zijn waardoor het leuk is om nog even een kijkje te nemen. Het is een no nonsense garage. Verwacht geen glimmende receptie met opgemaakte dames achter de receptie. Dit is een garage waar de monteurs achter de balie lopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid