facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PSikhouvanjou

PSikhouvanjou

Info

Speelgoed & Kinderkamer accessoires

Geschiedenis

Speelgoed en kinderkamer accessoires



"Online speelgoedwinkel + gifts voor baby’s en kidsPSikhouvanjou is dé webshop voor het mooiste speelgoed, kinderkamer accessoires, back to school items en een uitgebreide collectie kraamcadeau's, babyartikelen en musthaves voor moms. Wij hebben een prachtig assortiment met de beste en mooiste merken en daar zijn we hartstikke trots op.Onze gratis persoonlijk cadeauservice wordt alom geroemd en daar zijn wij blij mee want dat is wat we het liefste doen, mooie bestellingen inpakken en de klant verrassen, graag zo persoonlijk mogelijk.Het is mogelijk om je bestelling bij ons afhalen op werkdagen tussen 08:30 en 16:30.PSikhouvanjou 2008-2022Lies, Bianca, Natascha en Coretty"
Adres: C Huygensstraat 19, 8141GM Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 00315-572-700203
ln.uojnavuohkisp@ofni
Stad: Heino
Route: C Huygensstraat 19
Postcode: 8141GM



op zoek naar gerelateerd: psikhouvanjou kortingscode, ilovespeelgoed, psikhouvanjou bv, ps ik hou van jou rugzak, hip baby speelgoed, petit monkey, kinderkamer accessoires, ps ik hou van je
Recensies
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf! Bordjes voor jarige kleindochter waren te laat. Al snel werden nieuwe bordjes opgestuurd voor de zekerheid. Uiteindelijk beide setjes ontvangen en een setje gratis mogen houden. Top!! Dank jullie wel.
Superleuke webshop! Zij hebben een leuk aanbod aan goede prijzen. Bij de bestelling kan je kiezen om je item te laten inpakken als cadeau. Zij pakken dit dan met de grootste zorg in tot een prachtig cadeautje! Snelle levering. Kortom een echte aanrader!!
Snelle verzending en mooi assortiment. We bestellen hier zeker nog eens!
Heel fijne webshop, vandaag besteld, morgen in huis. En nog ingepakt voor de desbetreffende gelegenheid ook
Helaas een slechte ervaring met de klantenservice. Of je zou beter kunnen zeggen, geen klantenservice. Een drinkfles voor kinderen die na 1 week al kapot is, onbegrijpelijk slechte kwaliteit en geen tegemoetkoming of enigzins begrip van PSikhouvanjou. Hieronder zal vast een reactie van hen komen, maar ik raad aan niet bij deze site te bestellen. Er zijn tig andere sites met betere service! Na het schrijven van deze review is er contact met mij opgenomen om alsnog een vervangende beker te ontvangen.
Ze hebben het perfect opgelost en ik krijg het pakket alsnog. Super service Ik kreeg een mail, weigering bij bezorging dus retour gestuurd. Dit kost mij €6,- hele dag thuis geweest en er is niet aangebeld. Ik bestel hier nooit meer. Jammer want ben erg enthousiast over de spulletjes.
*edit* Wettelijk is vastgelegd dat je niet en bezorgkosten en retourkosten mag berekenen. 'In de wet staat dat de webwinkel bij een retourzending alles wat de klant heeft betaald, moet terugbetalen, dus ook de bezorgkosten'. Een snack box a 14 euro gekocht voor mijn kleuter. Komt 5 euro verzendkosten bij. Maargoed, box was er mooi dus vooruit. Blijkt het echt met geen mogelijkheid door een kleuter open gemaakt te kunnen worden. Retour sturen kost nog eens 6 euro, slaat natuurlijk nergens op. Op mijn mail of hier iets aan te doen valt krijg ik eerst de vraag of ik een filmpje van mijn dochter kan maken en meteen daarna voordat ik gereageerd heb ‘Het lijkt ons handiger dat je oefent met jouw kindje om te trommel te openen.’ Super klantonvriendelijke toon ook verder.
Ik heb een bestelling geplaatst en wegens omstandigheden geannuleerd per e-mail na 12 uur. Dit werd erg snel, en bovendien nog laat op de avond, opgepakt en in orde gemaakt voordat de bestelling verzonden was. Voor nu kan ik dus geen ervaring delen over de levering of het product maar ik zou zeker weer opnieuw bestellen bij psikhouvanjou.
Hele fijne webshop. Snelle verzending, mooi verpakt, handgeschreven kaartje er bij. We hadden een mooie drinkfles besteld, deze bleek lek. Direct een nieuw exemplaar ontvangen, super service, bedankt!
Leuk speelgoed, goede prijs en mooi ingepakt! Zelfs de naam van het kindje had Natascha netjes op verzoek op het cadeautje geschreven Bedankt! Groetjes Natasja
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid