facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ps-projects

Ps-projects

Info

Wat bied PS-PROJECTS aan: Het ondersteunen en beheersen van planningen van kleine en middelgrote projecten in de petro/chemische industrie.

Geschiedenis

Als planner/scheduler en Managing Director verbonden aan PS-Projects.
PS-Projects staat voor Planning en Scheduling Projects.
Sinds 2001 ben ik werkzaam vooral als planner/scheduler in de petro/chemische industrie. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met PrimaVera P6 en verschillende andere planning en scheduleprogramma's.

Planning en scheduling is een onderwerp dat binnen veel organisaties leeft. Organisaties en vooral fabrikanten moeten in de toekomst keer op keer sneller en slimmer op veranderingen inspelen. Dit kan onder andere door goede planning- en scheduling-systemen te bouwen en te gebruiken.

Realistisch plannen is de basis van een goede tijdindeling.

Plannen is dus noodzakelijk.

PS-Project zorgt graag met u naar een goed ontwerp voor een optimaal Maintenance/Operation/Project of Construction Planning. Dit alles zorgt voor een goede informatiestroom tussen functies en locaties. Het bepaalt voor veel beslissingen het wanneer, waar en wie.

Adres: elzenstraat, 4581 Vogelwaarde
Stad: Vogelwaarde
Route: elzenstraat
Postcode: 4581


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid