facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pruttelpot Cafetaria Lunchroom De

Adres: Eyso de Wendtstraat 2a , Kollum 9291 ES, NL
Telefoonnummer: 0511 452 671
Stad: Kollum
Route: Eyso de Wendtstraat 2a
Postcode: 9291 ES



op zoek naar gerelateerd: Pruttelpot Online bestellen, Pruttelpot Kollum openingstijden, De Pruttelpot Kollum, Anytime Kollum, Pruttelpot koffie, Anytime Kollum menu, Pruttelpot menu, Snackbar Buitenpost
Recensies
Keurige en brandschone zaak met Chinese eigenaars. Heel vriendelijke bediening. Uitgebreide kaart wat betreft hamburgers van o.a. puur rundvlees. Broodje chicken-burger smaakte perfect en niet vet. Grote aanrader.
vorige week hier wat te eten gehaald, bijzonder smakelijk, erg goed verzorgd en zeer redelijk van prijs, je kunt aan alles zien dat deze mensen en hun personeel hun werk met plezier doen.
Pheerlijk eten en. Echt niet duur
Ik bestel hier soms met mijn vrienden, als ik hier bestel is het altijd super snel klaar, ze hebben ook frikandel xxl die zijn goed lekker, als je nieuw bent ik kollum kies deze snackbar.
Was lekker. Broodje dikke reed op 1 april? Lol
Super lekker eten
Goed eten, en snelle bediening
Geen bier slechte zaak groeten uit Brabant waar het licht nog brandt!
Afgelopen weekend hebben we hier een kopje cappuccino gedronken. Wat een leuke, gezellige plek om te zitten! Knus en modern tegelijk, leuke muziek op de achtergrond. Vriendelijk personeel en ze houden zich hier erg goed aan de coronaregels. Op de menukaart zagen we heerlijke gerechten, dus we komen zeker weer en dan gaan we daar iets van proberen!
Super service, heerlijk softijs en ze hebben er lekkere Italiaanse ijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid