facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pruis Schilderwerken

Pruis Schilderwerken

Info

Schilderwerk en glasservice met ambachtelijke kwaliteit.

Geschiedenis

Al meer dan tachtig jaar zijn wij niet meer weg te denken uit Elburg. De historische vestingstad is sinds de oprichting onze thuishaven voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. In al die jaren is het niet alleen gebleven bij schilderwerk. Maar wel hetgeen gebleven waar wij in uitblinken. U mag van ons ambachtelijk schilderwerk verwachten met uitstekende service, transparantie en duidelijkheid. Dit kunnen wij u aanbieden omdat het merendeel van onze schilders al heel lang bij ons werkt. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor al uw:

Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Wandafwerking
Timmerwerk
Glaswerk

Naast het schilderwerk voeren wij ook het timmerwerk. Onze timmermannen maken in onze werkplaats zelf nieuwe kozijnen of vervangen ter plekke bij u het houtrot. Van klemmende deuren en ramen tot verbouwingen van een keuken en badkamer zijn voor ons veel voorkomende werkzaamheden.
Onze glaszetter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onze opdrachtgevers in Hattem om een glasschade te herstellen. Ook in de nachtelijke uren kunt u onze glaszetter telefonisch bereiken op ons telefoonnummer. Concluderend dat wij graag het onderhoud voor uw woning uitvoeren met ons schilderwerk, timmerwerk en glasservice.



"Bij ons gebeurt alles op maat en met liefde voor het vak. Ieder project - van groot tot klein - pakken wij met plezier aan. Of het nu gaat om een woning, een ziekenhuis of een monumentaal Amsterdams grachtenpand. Wij zijn in staat om het schilderwerk met de beste kwaliteit en duurzaamheid uit te voeren. Ambachtelijk schilderwerk, in combinatie met uitstekende service, heldere prijzen en flinke dosis enthousiasme… dat is Pruis Schilderwerken."
Adres:
Telefoonnummer: 0525 683 333
Stad: 't Harde


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pruis glas Elburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J. Lokhorst timmerwerken J. Lokhorst timmerwerken 818 meter voor alle soorten timmerwerken groot en klein.
Recensies
Daar zijn geen goede woorden voor te vinden Ik heb veel meegemaakt wat afspraken betreft, dit breekt alles, zo verschrikkelijk slecht.
Na aanleiding van de mail ben ik terug gebeld en wacht nu nog op een telefoontje over een eerdere afspraak om in dit voorjaar ons huis aan de buitenkant te schilderen. In afwachting, J en T Nagelhout Verlengde Parklaan 28 Hattem.
Ik had gebeld of ze glas konden bestellen, zo ja of ze ook met een bolle bovenkant konden leveren, ik zou teruggebeld worden... We zijn nu 3 weken verder. Mij niet meer bellen.
Pruis Schilderwerken, super bedrijf die vakwerk levert. Echte aanrader!!!
een goed schildersbedrijf die top werk levert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid