facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provoost Maritiem

Provoost Maritiem

Info

Provoost Maritiem voor service, onderhoud en reparatie van boten en motoren. Ook bootstalling en metaalbewerking horen tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

Bij Provoost Maritiem bent u aan het juiste adres voor service, onderhoud, reparatie en verkoop van boten en motoren. Ons bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de pleziervaart en beroepsmatige scheepvaart. U vindt Provoost Maritiem in Vlissingen, gunstig gelegen aan de kade van de Eerste Binnenhaven.

Alle werkzaamheden aan uw boot, inboard- en/of buitenboordmotor worden verricht in onze goed uitgeruste werkplaats, maar we beschikken ook over een serviceauto om u op locatie van dienst te kunnen zijn.

Naast service en onderhoud verkopen wij inboard- en buitenboordmotoren en kunnen we u adviseren bij de aan- of verkoop van uw boot. Ook verzorgen wij stalling op ons buitenterrein.

Adres: Eerste Binnenhavenweg 9, 4382 ZG Vlissingen
Telefoonnummer: 0118436037
Stad: Vlissingen
Route: Eerste Binnenhavenweg 9
Postcode: 4382 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damen Schelde Naval Shipbuilding Damen Schelde Naval Shipbuilding 795 meter Schitterend gebouw ook binnen
Recensies
Wij zijn al vanaf de start van Provoost Maritiem een heel tevreden klant en hebben door de erg klantvriendelijke hulp, vakkennis en zaken doen, vrienden uit binnen en buitenland, maar ook familie aanbevolen die inmiddels ook tevreden klanten zijn bij Provoost Maritiem. Een echte aanrader. Familie Wolf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid