facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provinciehuis Noord-Brabant

Adres: 1 Brabant laan, 5216 TG 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736812812
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: 1 Brabant laan
Postcode: 5216 TG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Provincie Noord-Brabant kantoor, Provinciehuis Brabant, organogram provincie noord-brabant, Provincie Noord-Brabant adres, Provincie Noord-Brabant Nieuws, Provincie Noord-Brabant logo, Provinciehuis Den Bosch parkeren, Provinciehuis Den Bosch adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weener XL Weener XL 3 km Wenner XL. Het is het beste . mijn grootste felicitaties aan deze organisatie en ha...
Recensies
Provinciehuis 's Hertogenbosch. Prachtig gebouw, mooie rondleiding gehad. Wij hadden Gerard uit Schijndel als gids. Deze vertelde op een mooie manier over dit iconisch gebouw. Eerst werd er over geschiedenis van dit gebouw verteld en vervolgens begonnen we aan rondleiding. Eerst de atoombunker in kelder. Een volledig ingerichte schuilkelder voor de "gezagsdragers" in oorlogstijd ?!? Heb er mijn bedenkingen bij of het wel zin heeft. Veel verouderde rommel. Verder naar de statenzaal, via de trap naar de "Hemel" Zo omschreef de architect de trap naar boven. Even in de bankjes gezeten waar statenleden en deputeerde plaats nemen tijdens de vergaderingen. Ondertussen ook nog genoten van de vele kunst die aanwezig is. Uitleg gekregen over de Oetel, een belangrijk ding in de Carnaval in Oeteldonk. Toen naar een van de hoogtepunten van deze rondleiding, Naar 22e verdieping, razendsnel met de lift. Dan nog een trap op en we zijn op 100 meter hoogte !! Prachtig uitzicht over de omgeving, zo zien we skyline van Eindhoven, Tilburg en alle mooie dorpjes in omgeving van Den Bosch. Ook hebben we een prachtig uitzicht op de stad, Den Bosch zelf, met natuurlijk de St. Jan als stralend middelpunt. Al met al een prachtig uitstapje, met vele wetenswaardigheden over mooie provincie. Een Aanrader !!
Interessant. Treurig dat we niet vanaf de hoogste verdieping van het uitzicht mochten genieten, zoals was toegezegd. Er zaten hotemetoten te eten.
Geweldige ontvangst tijdens de v.i.p bijeenkomst Brabant ontmoet live waar wij met andere uitgenodigd waren
Een gebouw het bezoeken waard. Mooie kunst, indrukwekkende bunker en mooi uitzicht en een rondleider die veel en prettig verteld over alles. Ook voor kinderen leuk om te zien. Voor iedere bezoeker staat altijd de koffie klaar, zonder vragen.
Fijn om hier de stoelmassage te hebben mogen geven.
Mooi gebouw, prachtig uitzicht
Gastvrije ontvangst gehad met een leuke informatieve middag. Project geslaagd.
Vanochtend een zeer interessant congres bijgewoond. Organisatie door KBO Brabant geweldig goed. Gastsprekers die een 'goed verhaal' hadden, waarbij Arjo Kraak op zijn professionele wijze op inspeelt.
Heerlijke koffie en lekker eten in het restaurant
De Sint Jan van uit het provinciehuis 23ste verdieping
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid