facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provadi B.V.

Provadi B.V.

Info

Provadi investeert in Menselijk Kapitaal en bemiddelt en detacheert voor de ICT- en bouwsector. Vind dagelijks recente vacatures!

Geschiedenis

Provadi verbindt mensen op geheel eigen wijze. Zo vindt Provadi het belangrijk om te investeren in Menselijk Kapitaal. De mensen zijn immers de kracht van een samenleving! Zij bezitten de kennis en benodigde talenten van de doorgemaakte ontwikkeling. Zij zijn het die de machines, fabrieken, organisaties en instellingen scheppen en beheren.

Het ontwikkelen en overdragen van die kennis is essentieel voor onze samenleving. De Provadi medewerker ontwikkelt zich als flexibele werknemer die beter opgewassen is tegen de uitdagingen die de arbeidsmarkt hen biedt, nu en in de toekomst.



"Provadi is een vastgoed consultancy bureau met een team van deskundige en ervaren bouwkundig experts. Wij werken als gedelegeerd opdrachtgever in alle fases van een vastgoedontwikkelingstraject binnen de woning- en utiliteitsbouw, zorg, werken en onderwijs.Onze expertises zijn duurzaamheid, projectontwikkeling, haalbaarheidsanalyses, gebiedstransformaties, vergunningstrajecten, werkvoorbereiding, begeleiding/directievoering tijdens de realisatie en het beheer en onderhoud."
Adres: Vijverweg 4, 5683CX Best
Telefoonnummer: 088 – 776 82 34
Stad: Best
Route: Vijverweg 4
Postcode: 5683CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
In deze prachtige omgeving werkt Provadi aan opdrachten die veelal uiteen lopen. Door alle expertises binnen het bedrijf en de kracht van het samenwerken wordt elk vraagstuk opgelost op het gebied van projectontwikkeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid