facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proud Mary Events & Weddings

Proud Mary Events & Weddings

Info

No-nonsense (wedding)planners / Samen bouwen we met jou het mooiste, leukste en creatiefste (trouw)feestje. Als planner, ceremoniemeester of stylist!

Geschiedenis

Proud Mary helpt je graag met het organiseren van een unieke en bijzondere bruiloft!

Of je nou zelf (net als wij) een structopaat in hart en nieren bent en enkel iemand zoekt om jouw gedetailleerde draaiboek tot in de puntjes toe perfect uit te voeren, of juist al kriebels krijgt bij het denken aan alles wat je nog moet regelen; Proud Mary is er voor je.

Met jarenlange werkervaring in de muziek- en evenementenindustrie zijn we bekend met gekke verzoeken of lastige tijdschema’s. Van festivaltent tot boomgaard, van brassband tot full-out karaoke of van 5-gangen diner naar roodtruck, we draaien er onze hand niet voor om.

Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in muziekindustrie en verzorgen we artist handling en productie voor festivals, poppodia en evenementenlocaties.

Adres: 2481XM Woubrugge
Telefoonnummer: 0640884079
Stad: Woubrugge
Postcode: 2481XM


Recensies
Proud Mary heeft onze bruiloft prachtig verzorgd. Arlette is echt geweldig, we hebben zo veel steun aan haar gehad. Op de dag zelf heeft ze alles perfect verzorgd, maar ook in de voorbereiding heeft ze ons enorm geholpen. Ze voelde heel snel aan wat onze voorkeur en smaak was en kon daar soepel op inspringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid