facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Protestantse Gemeente De Rank

Protestantse Gemeente De Rank

Info

De Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep wil een actieve en eigentijdse geloofsgemeenschap zijn.

Geschiedenis

De Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep wil een actieve en eigentijdse geloofsgemeenschap zijn. Drie kernwaarden zijn belangrijk: het geloof in God, goede aandacht voor de ander en betrokkenheid bij de samenleving. Zo is iedereen welkom, tijdens de kerkdiensten op zondag, bij doordeweekse activiteiten in De Rank, maar ook als huurder van zaalruimte.

Gastvrij wil de PG De Rank zijn. Voor de leden van de geloofsgemeenschap en voor belangstellende bezoekers. Voor mensen die actief zijn in de gemeente en voor deelnemers aan activiteiten. Er is alle ruimte voor oud en jong, voor doeners en denkers.

Deze website wil laten zien hoe de PG De Rank invulling geeft aan haar bedoelingen. De structuur van de gemeente wordt duidelijk. Evenals de mogelijkheden om deel te nemen aan het leven van de gemeente en aan de activiteiten, als bezoeker van de website en als bezoeker van De Rank.

Adres: Eugenie Previnaireweg 14, 2152BE Nieuw-Vennep
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Eugenie Previnaireweg 14
Postcode: 2152BE



op zoek naar gerelateerd: Rommelmarkt Witte Kerk Nieuw Vennep, Witte kerk Hoofddorp, Kerkdienst De Rank Nieuwegein, De Rank agenda, Kerkdienst gemist De Nieuwe Rank, Zaaltje huren Nieuw-Vennep, Rommelmarkt kerk, Rommelmarkt kerk 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witte Kerk Witte Kerk 488 meter Protestantse gemeente in de PKN, van oorsprong Nederlands Hervormde Kerk, confessione...
Witte Kerk - Nieuw-Vennep Witte Kerk - Nieuw-Vennep 502 meter helaas viel het beeld steeds weg jammer, gelukkig heb ik de voorbedes wel gehoord , g...
CGK De Fontein Nieuw-Vennep CGK De Fontein Nieuw-Vennep 536 meter Goede bijbelgetrouwe prediking.
R.K. Parochie Nieuw-Vennep R.K. Parochie Nieuw-Vennep 603 meter Mooi gebouw. Licht. Maarakoestiek kan beter.
Hosanna in Excelsis Hosanna in Excelsis 1 km Een koor wat religieuze liederen zingt en medewerking verleend aan kerkdiensten.
Recensies
Leuke kerststal presentatie in de tuin
Goede locatie voor onze koorconcerten, maar niet bepaald optimaal qua broodnodige ventilatie en koeling als de zaal en balkon vol zitten.
Mooie grote kerk. Prachtig concert gegeven jl zaterdagavond. Er waren naast ons mannenkoor met 72 mannen nog 470 luisteraars aanwezig.
Een kerk waar de leden nog erg actief zijn. Enorm vriendelijke bezoekers.
Kerk en zalencomplex. Zalen worden ook gebruikt voor andere dingen zoals sporten
Heel open gemeenschap.
Mooi onderhouden kerk
Was een leuke rommelmarkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid