facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proteam Bicycle Care

Proteam Bicycle Care

Info

Bij Proteam Bicycle Care bieden we maatoplossingen voor het duurzaam beschermen van uw fiets.



"Langdurige bescherming tegen water en vuil voor de fiets, dat is het uitgangspunt van Proteam Bicycle Care. Daarnaast een volledige lijn met duidelijke en duurzame onderhoudsmiddelen. Onderscheidend in de markt door extreem gebruiksgemak."
Adres: Kerkweg 7, 1906 AT Limmen
Stad: Limmen
Route: Kerkweg 7
Postcode: 1906 AT



op zoek naar gerelateerd: Pro team coating, Proteam Hydro Coating, Proteam Lube & Protect Chain Coating, Fiets coating, Coating fiets prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij-dehand Brocant Industrieel & Vintage Bij-dehand Brocant Industrieel & Vintage 38 meter Brocante, Industriele en Vintage Items voor in en om het huis. Stoer, sleets & sober....
Elfendeurtjes Elfendeurtjes 213 meter Leuke en creatieve webshop. Wel wat duurder maar ik vond het wel de prijs waard
Jacob Hooy & Co BV Jacob Hooy & Co BV 357 meter Jacob Hooy & Co BV. De specialist in kruiden en specerijen.
Meelgro Service Bouwmarkt Limmen Meelgro Service Bouwmarkt Limmen 731 meter Nu heet de oude Formido vestiging Meelgro, zeer ruim assortiment. Voor een nette prij...
MijnEigenKadootje MijnEigenKadootje 892 meter Hoog AliExpress gehalte. Weinig kwaliteit spullen.
Recensies
Top producten! Gebruiken ze in de werkplaats met goede ervaringen! De coating geeft onze klanten minder zorgen rondom het schoonmaken. Ook voor kleine spotrepairs is deze man een kunstenaar
Inmiddels 3 fietsen voorzien van de coating, recent fiets voorzien van de graphene coating. Ja als je door de modder rijd blijft vuil wel aan je fiets plakken maar even afspoelen en weer door. Niet meer uren lopen poetsen.
Zeer tevreden over Proteam Bicycle Care. Mijn MTB heb ik drie jaar geleden laten behandelen en nu weer opnieuw gedaan omdat ik wat lichte beschadigingen had. De fiets werd volledig schoon gemaakt, gepolijst en van de vernieuwde coating voorzien. Afgelopen zondag een modder rit gereden en daarna mijn fiets afgespoeld. De modder hecht niet aan het frame en je fiets blijft gewoon als nieuw. Aanrader!
Dankzij de Proteam Hydrocoating blijft mijn lichtgele gravelbike prachtig op kleur en is makkelijk schoon te maken. Druppels en vuil blijven op het frame liggen en veeg ik zo weg. Zelfs de bouwer van mijn fiets was onder de indruk, hij was bang dat de kleur niet zou houden! Het kant en klare pakket is voorzien van duidelijke instructies en het toepassen was een fluitje van een cent. De service van Proteam is volgens het boekje.
Ene Karl uit Geel be benoemt zich de eigenaar te zijn van dit bedrijf en verkoopt ook 2e hands fietsen. Helaas heb ik een fiets overgenomen met een hoop verborgen gebreken en wil meneer niet meewerken aan een oplossing.
Snelle afspraak, goed advies, lakschade hersteld en gehele fiets incl. ketting in de coating. Super product waardoor de fiets zeeeer eenvoudig schoon te maken is.
Maakt fietsen poetsen zo veel leuker. En sneller. Vuil krijgt geen kans om te hechten op je frame of onderdelen. Binnen 10 minuten heb je weer een propere fiets. Ik ben FAN!!!
Prima coating gekocht voor de racefiets. Ontvetten en aanbrengen was goed te doen en schoonmaken kan nu snel met tuinslang en spons zonder dat er een sopje bij nodig is.
Top smeermiddel, ketting loopt superstil en is heel snel schoon te maken na enkele honderden kms.
Super goed en vriendelijk geholpen en met indrukwekkend resultaat. Het bespaart zoveel tijd met de wasbeurt. Ik ga naast mijn racefiets nu ook mijn gravelbike en MTB doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid