facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prosq Music

Prosq Music

Info

Verkoop en Verhuur van muziekinstrumenten

Geschiedenis

Verkoop en Verhuur van muziekinstrumenten

Adres: Lelystraat 93G, 3364AH Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184700224
Stad: Sliedrecht
Route: Lelystraat 93G
Postcode: 3364AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crystal Planet Guitars Crystal Planet Guitars 2 km Had een probleem met mijn nieuwe Moog One. Snel contact gezocht, snel antwoord en bin...
Recensies
Ik heb onlangs een hele mooie deal gekregen op de Nord Piano 5 na inruil bij Prosq. Daarnaast erg tevreden met het persoonlijke contact en de goede service van Pieter. Fijn dat er nog zulke muziekwinkels bestaan!
Ik ben zeer tevreden met mijn synthesizer en de geleverde service van Prosq Music. Pieter heeft mij enorm goed geholpen en weet echt alles van zijn producten. Wanneer je op zoek bent naar een keyboard, nieuw of gebruikt, kan ik dit bedrijf echt iedereen aanraden. Geweldige service.
Vandaag een prachtige Nord GRAND gekocht en zelf opgehaald in Sliedrecht. Het was ook fijn dat ik een ander Nord product kon inruilen tegen een goede prijs. Prima service gekregen van Pieter! Kortom: prima ervaring met Prosq Music.
Had een probleem met mijn nieuwe Moog One. Snel contact gezocht, snel antwoord en binnen een paar dagen een nieuwe . Perfecte service dus. Zeer tevreden.
Zeer goede ervaringen gehad in het verleden met Prosq. Of het nu de aanschaf is van beschermkoffers, reparatie en/of aanschaf van muziekinstrumenten, Pieter zorgt er altijd voor dat je tevreden het pand verlaat. Aanrader!
nord piano 4, top product! bedankt En nog eens terug om een korg grand stage erbij te kopen. Zeer tevreden klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid