facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prophyliss, praktijk voor mondhygiëne.

Prophyliss, praktijk voor mondhygiëne.

Info

Welkom bij Prophyliss, praktijk voor mondhygiëne in Monster.

Geschiedenis

‘Prophyliss’ praktijk voor mondhygiëne is gevestigd in het nieuwe paramedisch centrum ‘je lijf en je leven’ in Monster.

Prophyliss is een vrijgevestigde moderne één-kamer praktijk. Een vrijgevestigde praktijk voor mondhygiëne is voor iedereen toegankelijk, hier heeft u geen verwijskaart van de tandarts of specialist voor nodig.

Bent u opzoek naar individuele mondzorg, of heeft u last van;

-Bloedend tandvlees
-Gevoelige tanden
-Tandsteen
-Een droge mond
-Een slechte adem? Dan bent u bij Prophyliss in goede handen.



"Welkom bij Imperium mondzorgkliniek - Mondhygiënist in Westland. Dé specialist op het gebied van preventieve mondzorg.Imperium is vrijgevestigd in paramedisch centrum ‘je lijf en je leven’ in het winkelcentrum van Monster. De sfeervolle inrichting van de moderne één-kamer praktijk verstoot het imago van de ‘kille’ tandheelkundige praktijk.Als mondhygiënist in Westland hecht ik veel waarde aan goede persoonlijke aandacht, een vast gezicht als behandelaar is daarbij de basis. U zult bij Imperium om deze reden ten alle tijden door dezelfde behandelaar worden behandeld."
Adres: Herenstraat 19, 2681BC Monster
Telefoonnummer: 0683675569
Stad: Monster
Route: Herenstraat 19
Postcode: 2681BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medicana Westland Medicana Westland 287 meter Bent u het ook zat om steeds maar meer te betalen voor zorg die elk jaar verslechterd...
Recensies
Ontzettend vakkundig en zegt alles wat ze doet. Neemt de tijd en stelt je op je gemak. Heel erg tevreden!
Tanden laten bleken bij Jill. Hele goede voorlichting voor de behandeling begint en super resultaat. Nette praktijk. Aanrader!
Jillian werkt heel secuur en neemt alle tijd die nodig is, ze is vakkundig, eerlijk, vriendelijk en geeft een goed advies. Heeft een mooie praktijkruimte en geen lange wachttijden. Reeds diverse malen geweest en nog steeds super tevreden, al mijn problemen had ze snel onder controle. Ga zo door.
Wat een geweldige mondhygiëniste is Jillian, Verteld wat ze doet!! Praktijk is erg schoon! Geef goede tips om je tanden nog beter schoon te maken... Reageer snel als je app of mail voor afspraak...
Een goede en betrouwbare mondhygiëniste die je op je gemak laat voelen als je in de stoel ligt. De handelingen die in je gebit gedaan moeten worden, worden vantevoren goed doorgenomen. Afspraken worden via de mail netjes bevestigd en je krijgt een herinnering een paar dagen voor je afspraak. Voor een goede mondhygiëniste moet je dus op dit adres zijn.
Jillian geeft me een vertrouwd gevoel in de stoel. Werkt heel professioneel. Ze zegt wat ze aan het doen is, dat vind ik heel prettig. Ik lig niet graag in zo'n stoel maar door haar goede info, enthousiasme en mooie ruimte sta ik met een mooi resultaat en goed gevoel snel weer buiten.
Zeer vriendelijke en professionele behandeling gehad. Op mijn gemak in de stoel plaats genomen en zonder al te veel pijn de behandeling ondergaan. Duidelijke instructies gehad en alle vragen die ik had over mijn gebitsverzorging werden beantwoord. Ik kom graag terug voor een volgende check en voel me een stukje extra gemotiveerd ook zelf beter voor mijn gebit te zorgen!
Prima adres voor behandeling, echter voor patienten zonder tandartsverzekering veel te duur ,€ 85.00 voor een behandeling is veel te duur advocaten tarief ! kom met een apart tarief per 5 minuten zoals vroeger, dat trekt klanten h. rebers
Vanaf het prille begin ben ik cliënt en dat is nog steeds naar volle tevredenheid. De eigenaresse gaat zeer doeltreffend te werk, maar wel op een prettige manier. Het resultaat is een heerlijk fris gevoel en veel minder last van gaatjes en dergelijke. Een aanrader dus!
Als angsthaas ben ik nog steeds behoorlijk gestrest als ik naar de tandarts of mondhygiënist moet. Maar bij Jill voel ik me zo op 'mn gemak en ze vertelt precies wat ze doet en hoe lang het nog duurt. Ze is vriendelijk en geduldig en heel professioneel. Bedankt hiervoor Jill.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid