facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prophitius Kapsalon

Info

Na de verbouwing zijn we verder gegaan als enkel Herenkapper. Ervaar nu hoe het is bij de échte herenkapper. In de volksmond ook wel barbier genoemd. Maar wij noemen ons bewust Herenkapper. Wij zijn namelijk breder.

Geschiedenis

De Herenkapsalon Prophitius in Otterlo is sfeervol ingericht met een nostalgisch tintje. En er wordt nog gewerkt zoals de ambachtelijke "barbier" het hoort te doen. De verlichting in de herenkapsalon komt dicht in de buurt van het daglicht. Hierdoor heeft u een perfect zich op het nieuwe kapsel dat voor u gecreëerd wordt door de échte barbier! Verwen jezelf eens met een échte authentieke scheerbeurt op afspraak. En ontspan heerlijk terwijl je gezicht weer lekker glad wordt geschoren.


Bij Herenkapsalon Prophitius kunnen mannen en kinderen terecht voor:
- Knippen
- Knippen nieuwe coupe
- Wassen
- Föhnen
- Blockhead
- Scheren
- Baard knippen
- "Sik" knippen
- Lichte hoofdhuidmassage

Ook verkopen wij haarproducten online (www.webshop-prophitius.nl) en in de kapsalon.



"Prophitius: Kapsalon sinds 1951De Herenkapsalon Prophitius in Otterlo is sfeervol ingericht met een nostalgisch tintje. En er wordt nog gewerkt zoals de ambachtelijke "barbier" het hoort te doen.Bij Herenkapsalon Prophitius of wel De Otterlose Barbier kunnen mannen en jongens terecht voor:- Knippen- Wassen- Föhnen- Scheren hot towl- Baard knippen baardbehandelingen- Lichte hoofdhuidmassage- GezichtsbehandelingenOok verkopen wij haarproducten in de kapsalon/barbershop én online www.webshop-prophitius.nl."
Adres: Dorpsstraat 23, 6723 AS Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318 591 349
Stad: Otterlo
Route: Dorpsstraat 23
Postcode: 6723 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yvonnes Haarmode Yvonnes Haarmode 284 meter Dit verdient zeker 5 sterren, ik was eben te vlug. Uitstekende kapster !!!
Recensies
In deze herensalon merk je dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Generatie op generatie is dit door gegeven. In het vernieuwde jasje ziet de salon er erg mooi uit. Ook de extra behandelingen zijn een aanrader voor menig baarddragende man.
Gezellige sfeer, lekker bakkie koffie erbij En redelijke prijzen.
Fijne kappers met passie voor het vak !
Super service, goede barbieren en gezellige heren! Aanrader!Services: Knippen met schaar
Gewoon een goede kapper, met verstand van knippen en scheren. Laurens neemt de tijd voor zijn werk en ondertussen is er altijd tijd voor een leuk gesprek. Dit maakt dat ik al jaren wat extra kilometers over heb voor een knipbeurt.
In deze kapperszaak is vele jaren kapperservaring. Grootvader, zoon en kleinzoon, allen besmet met het ''kappersvirus''. Grootvader is 95 jaar en de oudste kapper van Nederland! In de ochtenden knipt hij nog zijn vaste klanten. Zoon is inmiddels met pensioen en kleinzoon beheerd nu de zaak. Laurens is een enthousiaste ondernemer met veel passie voor het kappersvak. De koffie staat altijd klaar en men is altijd bereid om een goed kapseladvies te geven. Ik beveel de zaak ven harte aan bij de vakantiegangers en natuurlijk de mensen van Otterlo en omgeving!!!
Fijne kapsalon, het maken van een afspraak via internet werkt ook plezierig.
Super gezellig en geweldige baard behandeling. Aanrader
Vriendelijk geholpen. Haar en baard gedaan. Tevreden over het resultaat.
Ben al bij veel kappers geweest, maar deze spant echt de kroon! Toppie...!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid