facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pronto Wonen

Pronto Wonen

Info

Pronto Wonen biedt een compleet, trendy en ruim woonassortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting.

Geschiedenis

Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.



"Meubel winkel Spijkenisse"
Adres: Lucebertstraat 52, 3202SW Spijkenisse
Telefoonnummer: +31181627207
Stad: Spijkenisse
Route: Lucebertstraat 52
Postcode: 3202SW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:45
Dinsdag: 09:30 - 17:45
Woensdag: 09:30 - 17:45
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:45
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Henders & Hazel / Xooon Spijkenisse Henders & Hazel / Xooon Spijkenisse 68 meter Henders & Hazel staat voor karaktervol design. Meubels met als doel het leven te vera...
BuitenHof Tuinmeubelen BuitenHof Tuinmeubelen 73 meter Leuke zaak met een redelijk assortiment. Ga wel op de aanbiedingen af. 'Kortingen' ac...
LODGELIFE LODGELIFE 79 meter Zeer onpersoonlijk. Zien je liever gaan dan komen, personeel zit lekker te beppen ond...
CellaHouse Verkoopstyling CellaHouse Verkoopstyling 1 km CellaHouse Verkoopstyling laat zien wat u in huis hebt!
Le Bon Ton,wonen met linnen Le Bon Ton,wonen met linnen 2 km Een leuke winkel met kwaliteits spullen. Je wordt altijd persoonlijk geholpen.
Alice in Woonland Alice in Woonland 2 km Alice in Woonland geeft interieuradvies voor de gehele styling van de woning, of een ...
Chniek Chniek 2 km Voor creativiteit, humor, een goed verhaal of diversiteit zit je bij Chniek goed! Vol...
Meubelmakerij en Houthandel Spijkenisse Meubelmakerij en Houthandel Spijkenisse 2 km Wij zijn een meubelmakerij en houthandel. En wij zijn open van maandag tot vrijdag va...
Beeldenmarkt Beeldenmarkt 2 km Beeldenmarkt.com is de leverancier op het gebied van polyster interieur objecten, dec...
By Celin By Celin 4 km Inspiratie opdoen en winkelen doe je bij ons. Leuk en gemakkelijk via de webshop,face...
NIMAX Meubels NL NIMAX Meubels NL 4 km Bed ziet er aanzienlijk minder kwalitatief uit dan op de website foto. Knopen zitten ...
By Daily Home&Gifts By Daily Home&Gifts 5 km Ik kan deze winkel nooit voorbij lopen zonder even een kijkje te nemen en dan moet ik...
Recensies
Slechte kwaliteit meubelen en nog slechtere service. Na melding van beschadiging wordt je doorverwezen naar anderen die nooit een afspraak nakomen. Van de 9 pootjes had ik er 2 beschadigd. Na heel veel inspanning van mij mocht ik na 4 maanden nieuwe pootjes op komen halen. En wat denk je? Ook beschadigd. kastjes van 1600 euro superslechte kwaliteit en service lost niets op. Andere meubelzaken kunnen het zoveel beter. Nooit meer hier. Na reactie v winkel gelezen te hebben, verbaast het me niets. Dat mijn klachten bij de winkel en magazijn niet opgevallen is en de medewerkers zich niets kunnen herinneren betekent dat mijn klachten niet serieus zijn genomen of dat er zoveel klachten zijn dat het niet meer opvalt. Jullie hebben kansen genoeg gehad het goed te maken. Ik geloof niet dat jullie nu wel iets positiefs gaan bijdragen. Daarom voor mij klaar met een dikke 1.
Belachelijk, je koopt 2 barkrukken deze zijn te laag voor de bar maar je besteld ze in de winkel dus als je de doos volledig ingepakt terug brengt omdat na keuken plaatsing blijkt dat ze te laag zijn kost je dit 50% van de totaalprijs. Via internet kopen kan je ze gewoon retourneren en krijg je 100% terug. Wat een slechte service PRONTO, ik zeg weg met die winkel en altijd via internet kopen. Dan krijg je wel service… dus voor iedereen help de middenstand.. NIET want ze zijn slecht met service !!!!
Tv meubel besteld op 28-2-2022. Afmeting is 2.10 meter lang . Bezorgd op 1-9-2022. Helemaal ingepakt geleverd. Na uitpakken bleken 2 planken gescheurd, hoek poot lag los, deur zat scheef enz enz . Klachten ingediend en we kregen een nieuwe. Zitten nu op 4 januari 2023 en nog steeds geen nieuwe kast geleverd. Na telefonisch contact en “coulance “van hun kant komen ze de kast omruilen . De eerste optie was dat wij de kast zelf komen omruilen !. Een kast van ruim 2 meter lang en waarvoor wij betaald hebben om te bezorgen. Moeten nu weer wachten tot we ingedeeld gaan worden voor de omruiling van het meubel. Dit is geen goede service Pronto !. Zitten al bijna een jaar te wachten op een tv meubel !!
2 en half zits plus een relaxstoel en een draaistoel gekocht,heel prettig geholpen,verkoopster karin p nam alle tijd en kreeg een staal mee naar huis voor de kleur,zou zeker deze winkel aanbevelen.
Eerder - naar alle tevredenheid - onze eetkamerstoelen bij Pronto Spijkenisse aangeschaft. Ook voor ons bankstel zijn we hier meer dan geslaagd! Erg goed geholpen door Suzan die alle tijd voor ons nam, ondanks drukte in de winkel, en ons van een eerlijk en vrijblijvend advies heeft voorzien. Wij zijn erg blij met de goede service en bevelen Pronto zeker aan!
Jammer dat een leuk moment van het in ontvangst nemen van je nieuwe meubels zo teniet gedaan wordt. Ik heb in de loop der tijd al heel wat meubels bij Pronto Spijkenisse gekocht maar dit is de laatste keer dat ik hier nog wat koop. De arrogantie waarmee je wordt behandeld als je dus blijkbaar met je gehuurde bus om 3 uur je bankstel op wilt halen maar er 5 uur op je afhaal bewijs staat is met geen pen te beschrijven. De medewerkers zitten liever aan een koffie tafel als dat ze even de handjes uit de mouwen steken om je alsnog te helpen.
Wij gingen op Donderdagavond voor oriëntatie van nieuwe meubels naar Pronto in Spijkenisse daar werden we welkom geheten door een spontane en meelevende verkoopster die ons eerlijk zei om met zo'n grote uitgave niet over één nacht ijs te gaan en ons uitnodigde om op Zondag terug te komen als we goed wisten wat we wilde,wij terug op Zondag en bij dezelfde verkoopster een hele nieuwe woonkamer aangeschaft met de meedenkende verkoopster. Ik raad een ieder aan die nieuwe meubels wil aanschaffen en vriendelijk en met kennis van zaken geholpen wil worden om bij Pronto in Spijkenisse naar binnen te lopen. Mg.H.F.van Bruggen.
Het kopen van product was prima maar het ophalen bij de opslag liet te wensen over. Medewerker was onbeschoft en deed moeilijk.
Ik was al een tijdje bezig met het inrichten van mijn huis. Op internet kom je van alles tegen maar het is lastig in te beelden hoe het bij elkaar staat. Bij Pronto in Spijkenisse ben ik geholpen voor een hele aardige en meedenkende medewerker. Ze heeft me goed geholpen met het kiezen van meubels en accessoires. Ik merkte al snel dat ze er veel verstand van heeft en dat ze je niet zomaar wat aan wil smeren!
Mooie winkel. Maar de prijzen mogen er ook zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid