facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pronk Kozijnen

Pronk Kozijnen

Info

Hout, aluminium en kunststof kozijnen.



"Hout, aluminium en kunststof kozijnen"
Adres: nieuweweg 3, 2685 AP Poeldijk
Telefoonnummer: 0174794888
Stad: Poeldijk
Route: nieuweweg 3
Postcode: 2685 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beukenholdt interieur op maat Beukenholdt interieur op maat 188 meter Top en vriendelijk personeel! Maken alles super netjes af en maken mooie kwaliteit sp...
Van der Valk Schilders Van der Valk Schilders 434 meter Top bedrijf, ambacht en efficiëntie gaan samen. Bedrijf drijft op de mensen én goede ...
Recensies
Na lang zoeken en verschillende offertes gekozen voor Pronk Kozijnen. Van begin af aan vertrouwen gehad in een goede samenwerking voor de megaklus die we hadden: alle kozijnen aan de achterzijde van onze 3-laagse woning vervangen. Het hele traject is prima begeleid en Adam en Piet hebben fantastisch werk geleverd met de montage. Ze hebben heel hard gewerkt en alles super netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Onze kunststof kozijnen zijn vorige week geplaatst door Pronk Kozijnen en echt van begin tot eind zijn we super tevreden over dit bedrijf. Ze zijn heel vriendelijk, denken met je mee en komen met goede ideeën. In tegenstelling tot andere bedrijven merkten we dat het vanaf het begin echt een samenwerking was, waar andere bedrijven soms heel sturend waren in hun mening. En qua prijs was het vergelijkbaar. Bij Pronk Kozijnen tref je geen gladde verkopers, maar betrouwbare mensen met verstand van zaken. Ook de monteurs waren hele vriendelijke mannen. Wij hebben een redelijk oud huis, dus het was even een ravage toen de oude kozijnen eruit gingen, maar het is ongelofelijk hoe mooi het nu is afgewerkt! De kozijnen zien er mooi uit en lijken ons heel degelijk maar dat kunnen we over een paar jaar pas zeker weten natuurlijk.
Verkeerde pui geleverd en wordt vervolgens wordt niet goed opgelost. duurt maanden maar de rekening is er direct en aanmaning in 14 dagen. Overigens is de monteurs niks aan te rekenen deze hebben geprobeerd er het beste van te maken. Het grappige is zelfs hier wordt niet op gereageerd, op een positieve review wel. Daniel Letterie
Afgelopen oktober mooie kunstof kozijnen laten plaatsen door Pronk kozijnen. We zijn er erg blij mee. Mooie afwerking van binnen en een mooi resultaat van buiten. Monteurs hebben net werk geleverd. Mooie showroom en goede service.
Wat zal ik er eens van zeggen....laat ik positief beginnen mooie showroom goed advies gehad van de eigenaar en dat was het. 9 maanden geleden een offerte gevraagd heb nog niks. Na ruim 10 mailtjes meerdere telefoon gesprekken en nog wat bezoeken in de showroom nog niks. Alleen maar horen sorry vergeten we gaan het regelen we bellen u terug, nou niks van dat alles. Ben vorige week woensdag nog in de winkel geweest en daar werd excuses gemaakt en diegene die er over ging zou mij donderdag of vrijdag bellen.... Nou je raad het al niet gebeld natuurlijk. Ik heb ze vrijdag 5 min voor sluit gebeld dat ze de offerte mogen houden. Best jammer na zo'n goed advies op de eerste dag.... Zonde ook was een mooie klus met 8 kozijnen één schuifpui twee dakkapellen en één voordeur...
Hebben een kinderspeelhoekje waar tegen de kinderen gezegd wordt: kunnen jullie heel zachtjes spelen want er zijn mensen aan het werk hier. Wij lopen een rondje en mijn kinderen worden letterlijk een ruimte uitgeduwt. Brutaal personeel on klant vriendelijk.
Mooie Showroom, goed advies. Offerte laten opstellen. Hebben April 2021 een kozijn laten plaatsen door Pronk Kozijnen. Prettige communicatie. Mensen in de showroom weten waar ze over praten. Geven heldere en duidelijke uitleg en advies. Ongedwongen sfeer en geen verkoop tactieken om je over te halen tot verkoop. Meerdere keren in de showroom geweest met vragen, zonder verwachtingen tot verkoop hebben zij alle vragen keurig beantwoord. Je geeft aan wat je wilt , zij denken mee, geven advies en een prijs. Hoe simpel en fijn kan het zijn. Monteurs die de kozijnen komen plaatsen denken graag mee.
Pronk kozijnen heeft ons hele mooie Profel kozijnen en een nieuwe voordeur geleverd. We zijn heel blij met de afwerking en het eindresultaat. De monteurs zijn vriendelijk en ze gaan net zo lang door tot iedereen tevreden is.
Kunststof kozijnen laten vervangen door Pronk Kozijnen te Poeldijk. Zeer tevreden over het offerteproces en voortgang m.b.t. de levering zelf. De monteurs waren vakmannen. Zeer tevreden over de communicatie door Pronk en monteurs zelf. Nette afwerking. Alles na het plaatsen schoongemaakt. Complimenten.
Zeer tevreden met de service van Pronk Kozijnen! Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en prachtige spullen. De showroom is prachtig en staat vol goeie ideeën om inspiratie op te doen. Zeer zeker een aanrader! Echt vakmensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid