facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promosweets

Promosweets

Info

Promosweets is producent van een uniek assortiment geperste zoetwaren, zoals bijvoorbeeld druivensuikertabletten in alle vormen en maten.

Geschiedenis

Promosweets is producent van een uniek assortiment geperste zoetwaren, zoals bijvoorbeeld druivensuikertabletten in alle vormen en maten. U vindt bij ons traditioneel vakmanschap, gecombineerd met een efficiënt en professioneel productieproces, natuurlijk volgens de laatste normeringen. De producten worden geleverd onder de merken Funny Words en Pep-Dex. Ook produceren we een groot aantal private labels en promotionele producten. Dit kunnen verschillende soorten dextrose rolletjes en pepermuntpakjes zijn, maar ook tabletten met ingedrukte logo of tekst. Voor meer informatie of bestellingen zie onze contactgegevens.

Adres: Mastbos 21, 5531 MX Bladel
Telefoonnummer: 0497-385774
Stad: Bladel
Route: Mastbos 21
Postcode: 5531 MX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Gindrapassage Bladel Jumbo Gindrapassage Bladel 655 meter Krappe in- en uitgang. Moeilijk om anderhalve meter afstand te houden.
Recensies
Vertaald door Google Snel lossen Origineel Rychlá vykládka
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid