facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promodukties

Promodukties

Info

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fieldmarketing beschikt Promodukties over een scala aan passende creatieve mobiele reclame oplossingen!

Geschiedenis

Promodukties bestaat al meer dan 25 jaar en is daarmee het oudste fieldmarketing bureau van Nederland. Die uitgebreide kennis en ervaring van de afgelopen kwart eeuw nemen we mee in onze service.

Promodukties beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark met mobiele billboards en biedt daarmee een scala aan creatieve mobiele reclame oplossingen. Deze kan helemaal omgetoverd worden passend bij jullie campagne.

Door dit eigen wagenpark en een personeelsbestand van zo’n 300 fieldmedewerkers, gaat er weinig tijd verloren tussen GO en de eerste actiedag!

Op basis van de uitgebreide ervaring, denken we in ons Creative Lab©, graag mee om tot haalbare en betaalbare (out of the box?) campagnes te komen. Daag ons maar uit!



"Promodukties is een fieldmarketingbureau dat ervoor zorgt dat jouw merk midden in de doelgroep komt. De uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de afgelopen 30 jaar, nemen we graag mee in onze service en advies. Hoe brengen we uw boodschap meest effectief naar de doelgroep? Wat is haalbaar en betaalbaar? Wat werkt wel en wat werkt niet op straat en op de winkelvloer, we denken graag met u mee!"
Adres: Van Cleeffkade 15, 1431BA Aalsmeer
Telefoonnummer: +31204609007
Stad: Aalsmeer
Route: Van Cleeffkade 15
Postcode: 1431BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Events.nl Events.nl 0 meter Events.nl is het grootste nieuwsplatform binnen de zakelijke evenementenbranche. Lees...
De Heemsteder De Heemsteder 2 km De krant die je pákt! Wekelijks op woensdag voor ruim 15.000 brievenbussen in Heemste...
Captureyourlife Multimedia Producties Captureyourlife Multimedia Producties 3 km CAPTUREYOURLIFE. Multimedia Producties Voor uw bedrijfsfilms en bedrijfsfoto's. Kijk ...
Recensies
Alles was top geregeld voor onze activatie "Win een talent!". De 'Barbie' doos was prachtig en zowel Noa als Joel deden het erg goed.
Prettig samengewerkt. Volgt contacten goed op. De host op de dag zelf was vriendelijk, representatief, betrouwbaar en de fiets zag er prachtig uit.
Wij werken veel samen met Promodukties naar volle tevredenheid. De lijnen zijn altijd kort zodat we netjes binnen de deadlines kunnen werken.
Promodukties heeft op zeer korte termijn een sampleklus voor de provincie Zuid-Holland uitgevoerd. Erg flexibel, blij mee!
Super bedrijf, schakelt snel, ontzorgt en levert goede promoteams! Raad het zeker aan.
Zeer inventief en vriendelijk team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid