facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promisys

Promisys

Info

IT zoals beloofd



"De Nemesys Groep bestaat uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines. Een unieke combinatie van IT, telefonie, energie en cybersecurity. Elke discipline heeft een eigen historie, maar samen hebben we één doel: organisaties helpen effectiever te werken, te voldoen aan de huidige regelgeving en kosten te besparen. We bieden een maatwerk totaaloplossing die zorgt voor volledige connectiviteit en comptabiliteit. De prijs is marktconform. En planning is planning.Bij Nemesys kennen we onze klanten. We weten met wie we van doen hebben en wat de ins en outs van jouw organisatie zijn. We zijn 24/7 bereikbaar en we reageren snel en adequaat. Zo blijft jouw organisatie altijd operationeel. En we durven te zeggen waar het op staat."
Adres: Aston Martinlaan 2, 3261 NB Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 088-643 2100
Stad: Oud-Beijerland
Route: Aston Martinlaan 2
Postcode: 3261 NB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nemesys Oud-Beijerland, Nemesys support, Nemesys energie, Nemesys overname, HostedXL, Nemesys betekenis, Nemesys vacatures, Aston Martinlaan 2 3261 NB Oud-Beijerland
Recensies
nu 8 weken bezig om een telefonie probleem op te lossen, elke keer er zelf achteraan, en dan wordt er weer even gekeken. maar oplossing. nee, we laten een bedrijf lekker zonder telefoon zitten
Vraag wat info over mijn 2de vestigingen word er 7,50 in rekening gebracht voor een telefoon gesprek. Ik stap deze maand nog over
Veel gedoe voor een gewone virusscanner, uiteindelijk verkochten ze aan onze KMO met 20 medewerkers een dure oplossing met veel meer werk aan dan onze vroegere oplossing we werden "overtuigd" door een verkoper die het goed kon uitleggen. Toen we achteraf aangaven dat we echt niet tevreden waren over de oplossing bleek de verkoper in kwestie er niet meer te werken, hulp van de rest van het sales team kwam er niet. Ik zou dit bedrijf dus niet aanraden, hun meerwaarde zou immers moeten zitten in het verkopen van het juiste product aan de juiste klant wat ze helaas niet au serieux nemen.
Dit bedrijf is het zoveelste bedrijf dat doet aan heel opdringerige, ongevraagde telemarketing. De man deed er alles aan om me aan de telefoon te houden ondanks dat ik meerdere keren duidelijk had gemaakt dat ik niet geïnteresseerd was. Volgens mij gaat dat ook in tegen de nieuwe telemarketing regelgeving die sinds 1 Juli van dit jaar zijn ingegaan.
Ver weg blijven bij dit bedrijf! Met mooie praatjes en goedkope tarieven binnenkomen, vervolgens krijg je een contract waar al heel andere zaken in staan dan vooraf besproken zoals opzegtermijn en tarieven. Daarna wordt op onverklaarbare wijze elke maand weer een enorm hoog verbruik en torenhoge rekening voorgeschoteld. Bij bellen krijg je rare antwoorden dat het echt klopt en volgende maand verrekend wordt. In augustus al meer betaald dan bij de vorige aanbieder in een heel jaar! Diverse telefoontjes helpen niets. Contract ontbinden moest zelfs via rechtsbijstand.
Slecht bedrijf!!!!! Ze willen snel een contractje tekenen, ik zeg stuur het maar toe per e-mail. Vervolgens hoor ik niks meer, ook niet na een e-mail van mijn kant. Dit bevestigd de regel: 9 van de 10 energieaanbieders zijn niet te vertrouwen.
Nemesis , voorheen HosteDec is gewoon een criminele organisatie , alle goede recensies zijn van medewerkers. Beloven vooraf dat je maandelijks kan opzeggen, in de praktijk zit je er 5 jaar aan vast. Beloven de contracten te mailen doen ze niet, ook niet na herhaaldelijk navragen. Bespaar jezelf een hoop ellende probeer het niet, wees gewaarschuwd. Zijn veel te duur.
Goed geholpen . Ik mocht me abonnement verlengen . Ik had geen idee welke telefoon Ik moest nemen. Maar goed geholpen door wim. Bedankt voor de service . Nieuwe klant erbij.
Slechte indruk van dit bedrijf. We hebben 2 keer een afspraak gemaakt en beide keren komt de "adviseur" niet opdagen zonder zelf te bellen of te berichten. Sorry dat kan ik niet serieus nemen.
We zijn benaderd door Nemesys..... twee keer een afspraak gemaakt helaas NIEMAND op komen dagen, na de eerste keer was het excuus problemen met de digitale agenda en de tweede keer hetzelfde verhaal. Wederom excuus maar helaas is mijn tijd ook kostbaar dus geen vertrouwen meer in dit bedrijf.....moet helaas een * geven :- anders kan ik dit niet posten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid