facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promisafe BV

Promisafe BV

Info

PromiSafe is een organisatie adviesbureau. Uw ideale partner voor zowel advies
als het doorvoeren van uw veiligheid, gezondheid en milieu programma's.

Geschiedenis

Een gezonde en veilige werkomgeving draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Dit is een integraal onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op een veilige en gezonde werkplek presteren werknemers beter en worden bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever uitgevoerd. Wij kunnen u helpen dit te bereiken en in stand te houden!

PromiSafe is een dynamisch organisatieadviesbureau met een pragmatische aanpak ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Vaak worden de probleemstellingen opgelost door te kijken naar het onderlinge gedrag. Uit onze ervaring en training blijkt dat juist een cultuurverandering noodzakelijk is om de gewenste resultaten te bereiken. Onze praktische, resultaat gerichte aanpak leidt u door dit veranderingsproces.

Gedegen kennis van de industrie en een uitgebreide ervaring met de implementatie van cultuurveranderingen maakt PromiSafe tot de ideale partner voor zowel advies als het doorvoeren van uw veiligheid, gezondheid en milieu programma’s. En mocht onverhoopt een incident plaatsvinden, dan kan PromiSafe u helpen met het analyseren van incidenten volgens de Tripod-Beta methode.



"PromiSafe is een dynamisch organisatie adviesbureau. Met zijn pragmatische aanpak ondersteunt PromiSafe industriële ondernemingen met vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Vaak worden de probleemstellingen opgelost door te kijken naar het onderlinge gedrag. Uit onze ervaring blijkt dat juist een cultuurverandering noodzakelijk is om de gewenste resultaten te bereiken. Onze resultaat gerichte aanpak leidt u door dit veranderingsproces. In de praktijk betekent dit het definiëren van de strategie en het coachen en ondersteunen van senior/executive management en eerste lijn supervisie. Ook trainingen en audits op de werkvloer kunnen hier onderdeel van uitmaken."
Adres: Hertog Janlaan 2, 4741 EP Hoeven, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53337427
Stad: Hoeven
Route: Hertog Janlaan 2
Postcode: 4741 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BNI Kratos BNI Kratos 779 meter
F&V Mediation F&V Mediation 787 meter F&V Mediation voor particulieren: een goed akkoord is een zacht scheiden. F&V Mediat...
AZ Consulting AZ Consulting 798 meter Consulting, Training and Coaching for your Customer Success Organisation
Thovic Thovic 947 meter Meer doen met minder. Minder fouten, minder onhandig werk, minder administratie. Mee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid