facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promeon Security

Promeon Security

Info

Persoonlijke dienstverlening die uw uitstraling en kernwaarden onderstrepen en uw continuïteit helpt verhogen. Betrokken, helder en compleet.

Geschiedenis

Promeon Security is een organisatie gericht op veiligheid, bewaking en beveiliging.
Veiligheid is een ruim begrip. Het is niet tastbaar en veiligheid is beperkt meetbaar. Veiligheid is een gevoel. Een gevoel van vertrouwen, rust en ontspanning. Deze gevoelens zijn de basis voor een goede sfeer en omgeving. Daarom is veiligheid van essentieel belang, waar dan ook en wanneer dan ook. Promeon Security draagt zorg voor dit veiligheidsgevoel.



"Expertise, ervaring, professionaliteit en innovatie: dat is waar Promeon Security voor staat. Wij zien veiligheid als onderdeel van een strategie die bijdraagt aan het succes van uw organisatie of evenement. De problematiek is namelijk nergens hetzelfde, net zomin als de risico’s. De wereld verandert bovendien en dat geldt ook voor veiligheid. Daarom werken wij met een gestructureerde en doordachte aanpak aan totaaloplossingen. Voor beveiligingsvraagstukken, van klein tot groot en altijd op maat. De realiteit staat daarin centraal. Die van nu én de toekomst: wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening, anticiperen op verandering en reageren met vernieuwende oplossingen."
Adres:
Telefoonnummer: 0499847266
Stad: Oirschot



op zoek naar gerelateerd: Promeon medical
Recensies
Vanuit Omroep Brabant heb ik zeer goede ervaringen met Promeon Security. Ze staan altijd voor je klaar met hulp en advies. En voor ons heel fijn: ze zijn in staat om heel snel te schakelen wanneer we op het laatste moment met een verzoek om beveiliging komen. Kortom: een hele fijne partij om mee samen te werken!
Fijn om te werken met top professionals! Promeon denkt mee en kijkt naar oplossingen. Ook werken zij zorgvuldig, zijn ze klantgericht en zijn ze een betrouwbare partner. Zo heeft Promeon uitstekend werk verricht om toezicht te houden binnen onze hogeschool tijdens de Covid-19 periode. Zij hebben altijd in overleg gehandeld en bleven respectvol, ook als de ander dat niet was. Dit getuigt van professionaliteit! Ga zo door Promeon!
Helaas zijn de ingehuurde werknemers zeer agressief en behandelen ze de bezoekers als een nummer wanneer er iets gebeurt reageren ze met directe agressie. Het spijt me om te zeggen want ik heb respect voor bewakers maar de bewakers van gloed-nieuw in Veldhoven hebben niet naar behoren gehandeld. Ik heb tot mijn spijt een spraak opnamen gehoord waarop hun zeer onprofessioneel handelen. Ik verneem graag wat een bedrijf als dit hieraan gaat verbeteren!
Zeer professioneel bedrijf op het gebied van evenementen- en horecabeveiliging. Daarnaast was Promeon Security een zeer goede gesprekspartner waarbij zij ook echt mee dachten op het gebied van lange termijn oplossingen. Het voordeel van aankloppen bij de Promeon Group, is dat opdrachtgevers op één adres terecht kunnen voor alles op het gebied van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, surveillance, verkeersregelaars & hondengeleiding, medische hulpverlening, opleidingen & risico inventarisatie & evaluaties. Kortom, Promeon Group ontzorgt opdrachtgevers in alle opzichten door flexibele & brede inzetbaarheid van haar medewerkers.
Zeer betrouwbare en betrokken partner in het werkveld waar ik graag mee en voor werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid