facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promaq

Promaq

Info

Promaq levert de totaaloplossing voor voegen, de totaaloplossing voor onkruidvrije bestrating en de totaaloplossing voor terrasreiniging.

Geschiedenis

De diensten die Promaq aanbiedt zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën: voegen, onkruidvrije bestrating en terrasreiniging.

Voegen
Onkruid, het groeit altijd op plaatsen waar u dat niet wilt. Chemisch bestrijden is nauwelijks nog toegestaan, ieder jaar handmatig aan de gang is ook niet aantrekkelijk. Promaq rekent met haar voegmortels voorgoed af met onkruid, dus wacht niet langer. Maakt niet uit welke omgeving, welke kleur tegel, welk oppervlakte, voor ieder situatie biedt Promaq een geschikte voegmortel.

Onkruidvrij
Ergert u zich aan het onkruid in uw tuin of tussen uw bestrating, maar wilt u niet het hele jaar in de weer zijn om het te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Promaq maken gebruik van de Weedsolution®, een machine waarmee onkruid zeer effectief te verwijderen is. Het onkruid wordt namelijk doelgericht aangepakt door het te besproeien met heet water, waardoor de celstructuur van de planten wordt vernietigd. Zelfs tot aan de wortels is de behandeling effectief. Het resultaat is een geheel onkruidvrije omgeving.

Terrasreiniging
Uw terras is de ideale plek om even lekker te ontspannen en te genieten. Op die momenten wilt u zich natuurlijk niet irriteren aan groenaanslag, mossen, korstmossen of grassen tussen de tegels. Uw terras wordt voortdurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Geen onderhoud betekent dat de kleur van het terras langzaam fletser wordt en de stenen glibberiger aanvoelen. Wij kunnen uw terras regelmatig reinigen om het een doorlopende mooie uitstraling te geven.



"Promaq zorgt voor mooie en onkruidvrije bestrating van opritten, terrassen, paden, fietspaden, parkeerplaatsen, pleinen en vele andere vormen van bestrating. Hiervoor bieden wij diverse voegmortels, producten voor asfaltreparatie en oplossingen voor de onderbouw."
Adres: Statingstraat 48a, 2152CX Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0235679955
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Statingstraat 48a
Postcode: 2152CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Voegmortel Promaq Kant Klaar, 2-componenten voegmortel bestrating, Promaq drain, Promaq E10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid