facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Projob

Info

Werving & Selectie / Recruitment, Uitzenden, (Loopbaan)Coaching, Training | Administratief, (Juridisch) Secretarieel, Financieel, Marketing, HR |

Geschiedenis

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Projob is a full service recruitment agency, mainly for office staff. In addition to recruitment, we also offer Career Coaching by professionally trained coaches with a strong knowledge of the labour market.

Producten

Werving & Selectie, Uitzenden, Bemiddeling ZZP-ers, Loopbaancoaching & Training, Payrolling



"Projob is een arbeidsmarktspecialist waarin mens en organisatie centraal staan. Werving & selectie, uitzenden, bemiddeling van internationale kandidaten voor internationale bedrijven, loopbaancoaching en trainingen, interim professionals, cocreatie projecten, HR sparringpartners en een B2B netwerk en platform: Projob Company Onboarding."
Adres: Van Baerlestraat 63-65 , Amsterdam 1071 AR, NL
Telefoonnummer: 020 573 8300
ln.bojorp@moklew
Stad: Amsterdam
Route: Van Baerlestraat 63-65
Postcode: 1071 AR


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: projob uitzendbureau, projob werkbroek, projob werkkleding, projob belgie, projob workwear, projob digiuur, projob vacatures, projob broek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Per toeval in contact gekomen met Projob. Achteraf denk ik dat het zo heeft moeten zijn. Ze hadden een super leuke opdracht bij de VU voor me. Er werken fijne, professionele mensen bij Projob. En alles ging zonder omweg, lekker vlot en vanuit wederzijds vertrouwen en respect. Blij mee!
Ik heb Projob een paar maanden geleden ingeschakeld omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik werd enorm enthousiast ontvangen en mijn contactpersoon zag een tal van mogelijkheden voor mij waar ik zelf niet aan had gedacht. Mijn contactpersoon heeft mij wekelijks via e-mail en telefoon op de hoogte gehouden van de voortgang en was altijd erg professioneel en prettig in de omgang. Projob heeft een groot netwerk in de juridische sector en heeft mijn profiel met veel enthousiasme binnen dat netwerk uitgezet. In de tussentijd had ik zelf ook een sollicitatie lopen dat uiteindelijk heeft geleid tot mijn nieuwe baan, maar als dat niet zo was, weet ik zeker dat ik met de hulp van Projob op termijn een mooi aanbod zou hebben gekregen. Ik ben zeer tevreden over Projob en kan iedereen die werk zoekt aanraden om zich aan te melden.
Ik ben erg tevreden over Projob. Linda heeft mij al twee keer aan een goede baan geholpen in de corporate wereld. Als student kom je hier niet snel terecht maar met de hulp van Projob wel. Ondanks dat Projob hele grote klanten heeft ben je als werkzoekende geen nummertje. Het contact is persoonlijk en ze weten goed wie ik ben waardoor ze voor een goede match kunnen zorgen.
Al velen jaren doen wij zaken met Projob en dat gaat altijd naar volle tevredenheid. De menselijke en warme inslag van het bedrijf, de fijne mensen die er werken en hun aanpak maakt Projob een erg fijne partner om mee te werken!
Via Karlijn van der Schoot kwam ik in aanraking met Projob. De toenemende digitalisering in ons werk en ons dagelijkse leven is niet meer te stuiten. Dat heeft goede en minder fijne kanten. Wat een verademing is het dan om met een bureau als Projob en het warme contact met professionele consulenten zoals Karlijn en haar collega's zaken te doen. Persoonlijk gerichte aandacht, mensenkennis gecombineerd met degelijke informatie over de cultuur in uiteenlopende bedrijven/organisaties van opdrachtgevers maken Projob en het team tot gewaardeerde gesprekspartners voor werkgevers en werkzoekenden.
Ik ben door Githa benaderd voor m’n droombaan, waarvan ik zelf nog niet wist dat die bestond. Dankzij haar selectie en het perfect aanvoelen van de behoeftes van het bedrijf en mijn ervaring en ambities, kan ik alleen maar ontzettend blij en dankbaar zijn dat ik via Projob geplaatst ben. Gedurende het hele selectieproject ben ik zeer professioneel bijgestaan, dat ging verder dan wat ik gewend was. Ik kreeg terugkoppeling, feedback, tips en echt persoonlijke aandacht. Heel veel dank!
Vanuit de co-creatie ontmoet ik al jarenlang en met regelmaat de mooie club mensen van Projob. Daarbij ervaar ik altijd precies datgene waar Projob in haar missie voor staat: vanuit het hart voel je je welkom als een gast; vanuit het hoofd kun je meedenken over belangrijke ontwikkelingen en vanuit de ziel word je echt geïnspireerd om stil te staan bij de essentie... Hoe gaaf is dat! Projob is voor mij dan ook een top-club!
Ik ken Projob inmiddels al 19 jaar, eerst waren ze mijn hofleverancier voor alle supportfuncties binnen de advocatuur daarna ben ik zelf op projecten geplaatst door Projob! Altijd naar volle tevredenheid! Bij Projob binnenlopen voelt als thuiskomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid