facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Projectnaam: Dondersteentjes op Avontuur

Projectnaam: Dondersteentjes op Avontuur

Info

Op deze pagina kan je de voortgang van ons project volgen, ons eerste spel! Het zal een avonturenspel worden voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (kan nog veranderen na de testfase). Denken jullie mee?



"Naast de grootste en leukste spellenwinkel van de regio alle leeftijden is het onze missie om kinderen weer aan het lezen te krijgen. En dat lukt! Met de mooiste kinderboeken collectie van Twente.Ook hebben we een grote en diverse collectie goed speelgoed voor binnen en buiten en puzzels."
Adres: wemenstraat 18, 7551EX Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31742595030
Stad: Hengelo
Route: wemenstraat 18
Postcode: 7551EX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blinx Fashion Blinx Fashion 297 meter Voor mooie betaalbare kleding.
Mimi Muis - Tweedehands Duurzaam Speelgoed Mimi Muis - Tweedehands Duurzaam Speelgoed 3 km Op 22 febr. 2023 voor het eerst in de winkel geweest. Ik hoop zelf ook gauw kleding i...
Zwanger en baby's Zwanger en baby's 3 km Een fanpage over zwanger zijn met foto's tips en humor
Tiny Biscuits Tiny Biscuits 4 km Bij Tiny Biscuits vind je heel veel mooie (handgemaakte & gepersonaliseerde) items vo...
Donderdag Donderdag 5 km Handgemaakt moois voor kinderen (en ook een beetje voor mama & papa).
Recensies
Wat een fijne winkel, alle tijd voor uitleg en er wordt goed doorgevraagd naar waar je naar op zoek bent. Aan de hand daarvan bieden ze je diverse mogelijkheden aan, en vertellen de basis van het spel. En mocht je nog op zoek zijn naar een leuke puzzel, de keuze is enorm!!
Leuke winkel waar ze zelf alle spelletjes al hebben gespeeld die er worden verkocht. Je krijgt een goede uitleg , ze stellen gerichte vragen en er wordt goed naar je geluisterd
Ruim assortiment en kundig personeel. Je slaagt hier altijd. Cadeau-bonnen worden vrolijk verpakt en hebben daarmee iets extra's ten opzichte van een gewoon envelopje.
Hele fijne, gezellige winkel. Kom er regelmatig op de zondag voor de Pokémon ruilmiddag! Ze verkopen originele producten, niks geresealed zoals sommigen beweren. Ik had laatst een nieuwe map nodig en ben super geholpen, zijn verschillende varianten besteld om ze in de winkel te kunnen bekijken en te oordelen.
Een super leuke winkel , ook erg fijn dat je daar alles kunt uit proberen etc en erg vriendelijk en fijn personeel .het heeft wel iets weg van de oooh zooo fijne leuke mooie winkel van vroeger Mickey / van wezzel .apart mooi leuk speelgoed spelletjes ook erg leerzame spelletjes waar je mooi uren zoet mee bent puzzelen mooie goeie leesboeken ,ik en mn zoontje komen zekers vaker gezellig langs .
Zeer goed, pure service qua pokemon tcg.. Ze verkopen boosters waar ik altijd super dikke kaarten in aan tref. Alleen zijn de boosters soms wat lastig open te maken omdat de fabriek ze heel goed dichtmaakt. Als je het niet weet valt het niet op maar met al die dikke kaarten is dit wel echt geweldig.
Hele leuke winkel met hele deskundige mensen. Spellen, boeken en nog veel meer wat we nog gaan ontdekken want er is zoveel. En spelletjes middagen plus algeheel goed advies. Zeker aan te raden, ook als je ver buiten Hengelo woont!
Wat een fijne winkel! Ze nemen alle tijd en weten heel veel iver alle spellen. Je mag ze zelfs uitproberen.
Voelt altijd als thuiskomen hier. Onze kast staat vol met spellen van de Dondersteen en mijn dochters kamer is een schleich museum inmiddels. Goede uitleg en een zeer uitgebreid assortiment. De winkel is ook erg handig en overzichtelijk ingedeeld.
Erg leuke winkel met ontzettend veel keuze in spellen. Winkelmedewerkers zijn heel vriendelijk en kundig in hun werk. Voor spel uitleg hebben ze altijd wel geduld. Elke 1e zaterdag van de maand een spellen avond. Zo kun je nieuwe spellen uitproberen. Was weer erg gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid