facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Projectmanagement-training

Projectmanagement-training
"Bij ons kunt u terecht voor opleiding en advies op gebied van projectmanagement, programmamanagement en Agile & Scrum. Samen met u brengen wij uw projecten naar een hoger niveau.We offer consultancy and education on project management, program management and agile. Together we bring your projects to a higher level."
Adres: Lauriergracht 116-S4 , Amsterdam 1016 RR, NL
Telefoonnummer: 087 874 7848
Stad: Amsterdam
Route: Lauriergracht 116-S4
Postcode: 1016 RR



op zoek naar gerelateerd: Korte cursus projectmanagement, Beste projectmanagement opleiding, Training projectmatig werken, Opleiding projectmanagement overheid, STAP-budget Projectmanagement, STAP Projectmanagement, Incompany training Projectmanagement, Projectmanagement en projectmatig werken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ROC van Amsterdam ROC van Amsterdam 153 meter
Roc Van Amsterdam Roc Van Amsterdam 438 meter
Springest Springest 930 meter Springest heeft onterecht een bedrag van mijn rekening afgeschreven en dat ook toegeg...
Development Bootcamp Development Bootcamp 934 meter Vertaald door Google Geweldige ervaring! Ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan iema...
Portaal Trainingen Portaal Trainingen 1 km Hartstikke fijne cursus Spaans van Judith gekregen. Super veel geleerd en Judith doet...
Recensies
De spoedcursus van Wouter was enorm waardvol. Ik heb in een dag de kneepjes van projectmanagement kunnen leren. De trainer wist de theorie direct door te vertalen naar de praktijk van mijn soort werk door voorbeelden te geven en oefeningen te doen. Dat was heel leerzaam. Ik zou iedereen aanbevelen hier een training te volgen!
Ik heb in april 2023 de 2-daagse cursus 'Spreken voor een groep' van Peter Lusse gevolgd. Spreken in het openbaar was één van mijn grootste angsten. Peter zorgde voor een fijne, veilige sfeer en voor tips op maat. Ik raad iedereen deze cursus aan. Wat een transformatie gaf het mij in zelfvertrouwen. Ik vind het nog steeds erg spannend, maar dankzij de vele handvatten en persoonlijke begeleiding sta ik nu veel krachtiger voor een groep. Carrière technisch is dit voor mij echt een stap in de goede richting.
Prima interactieve dag met een leuke mix aan ervaren / niet-ervaren, programmamanagers uit overheid en bedrijfsleven. Veel gespard, veel geleerd, leuke anekdotes en ervaringen uitgewisseld. In 2 dagen weet ik nu ongeveer wat ik niet weet.....
Vorige week een super interessante training gehad van Wouter. Erg leerzaam en in heel fijne sfeer verzorgd. Mijn complimenten en grote dank!
Goed georganiseerde training. Trainer Roel kent de praktijk als geen ander en weet de stof perfect toepasbaar te maken in de praktijk. De training biedt een goede basis voor de praktijk en geeft, ook wanneer je al projecten hebt geleidt, verdieping en handvatten om de aanpak te verbeteren en professionaliseren.
Deze week de scrum training gevolgd bij het sympathieke projectmanagement-training.nl. Wat een goede beslissing! Tom weet abstracte en potentieel droge materie op een flamboyante manier aan de man te brengen. De cursus was theoretisch doortimmerd en zat vol humor, wonderlijke anekdotes en handige tips. De stof werd steeds afgestemd op de praktijksituaties van de cursisten. Het tempo was hoog, de pauzes kort, energie en aandacht verslapten nooit en er was volop ruimte voor vragen, discussie en improvisatie. De locatie was prima en goed te bereiken met OV, de lunch heerlijk maar een tikkeltje overdadig en de groepsgrootte was precies goed. Nuttig is ook dat je op de site verder kan studeren en online examens kunt oefenen en afleggen. Echt een aanrader. Heel inspirerend. Ik heb er veel van opgestoken.
Gisteren een hele leerzame training gevolgd door Wouter Baars. Alle theorie kwam langs met relevante praktijkvoorbeeld.
Deze training was absoluut de moeite waard en zou ik iedereen die wil leren spreken voor een groep aanraden. Docent met veel kennis en ervaring maar die ook de groep heel goed aanvoelde en een veilige omgeving creëerde om te oefenen. Ik nam deel vanwege sprekers angst maar heb door de training echt zin gekregen om me verder te ontwikkelen.
Ik heb vorige week de training Projectmanagement en projectmatig werken gevolgd van Roel Janssen. Wat een aanrader is deze training voor iedereen die brede vakinhoudelijke kennis wil opdoen! Roel gaat duidelijk en gestructureerd te werk en past de training op maat aan voor alle deelnemers. Het is te merken dat hij veel ervaring heeft in projectmanagement in verschillende omgevingen. Ik vond het erg fijn dat alle verschillende methodieken behandeld werden, zodat je later in je werk de juiste methode of de juiste combinatie van verschillende methoden kunt gebruiken. Naast theoretische kennis was er ook aandacht voor de soft skills, erg belangrijk in dit vak. Het maakte de training zo ook heel afwisselend. De locatie van de training was prima bereisbaar en de training was goed verzorgd qua lesmateriaal, lunch, etc. Na deze training heb ik echt het vertrouwen om mijn toekomstige functie als projectmanager succesvol uit te voeren!
Goede interactieve trainingen met veel aandacht voor de cases van de deelnemers en voorbeelden uit de praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid