facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prohost Security B.V.

Prohost Security B.V.

Info

Prohost Security beveiliging | een gecertificeerd beveiligingsbureau uit Groningen | evenementen, portier, objecten, etc.

Geschiedenis

Prohost Security BV is een centrumorganisatie waarin de werkunits direct verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de algemene orde en veiligheid binnen de organisatie van de opdrachtgever. Deze werkunits staan in contact met de centrumorganisatie die vierentwintig uur per dag operationeel is. De operationeel manager van deze units is op locatie. Op deze wijze is de manager de gesprekspartner van de opdrachtgever/organisatieleiding en kan hij op deze manier direct en adequaat reageren op zowel calamiteiten als wensen en veranderingen die ten goede komen van de opdrachtgever. Tevens is door middel van ondersteuning van de centrumorganisatie zowel in menskracht als in technologie een honderd procent garantstelling en back-up gegarandeerd. Op deze wijze heeft u altijd een gesprekspartner en een directe lijn waar u uw adviezen, afspraken, contacten en evaluatie van onze diensten kunt bespreken.



"Beveiligingsbedrijf in Groningen, evenementen beveiliging, horeca beveiliging, gastheren, algemene beveiligers, BHV cursus, etc. Beveiligings bedrijf met meer dan 18 jaar ervaring. Beveiliging van grote evenementen en vele horeca gelegenheden in de steden. Landelijk beveiligingsbedrijf met vestigingen in Groningen en Hilversum."
Adres: Kattegat 32-4, 9723 JP Groningen
Telefoonnummer: 050-525 75 15
Stad: Groningen
Route: Kattegat 32-4
Postcode: 9723 JP


Recensies
Leuke werkgevers, fijne planning dat rekening houdt met je wensen. Gezellige locaties en erg leerzaam!
Zonder reden uitgesloten en bedreigd toen ik om beveiligers hun naam vroeg. Niet aan te raden. Dit gebeurde bij shooters op 17 februari om 3 uur
Als je je aan meld voor een opleiding. Hoor je er vervolgens niets meer van de moetrn ons nog steeds terug bellen. Of mailen.
Mooi bedrijf met correcte en mensen met kennis van zaken.
Heel tof bedrijf, goede mensen in dienst en ook de mensen op kantoor zijn erg goed bezig !
Kennis van zaken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Prohost Security B.V..

Groningen beveiligingsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. Kattegat 32-4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Prohost Security B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Prohost Security B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Prohost Security B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alvaro Security Group BV Alvaro Security Group BV 2 km Zeer professionele en overal inzetbare organisatie.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid