facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Progression It Business Solutions B.V.

Progression It Business Solutions B.V.

Info

Uw ICT partner voor het MKB

Geschiedenis

Progression maakt de vertaalslag van IT naar bedrijfsprocessen. Daarin geven we aan wat er in de markt is en wat de mogelijkheden zijn. We worden ook gevraagd om problemen op te lossen bij draaiende, bestaande processen door het aanpassen van deze processen of het ontwikkelen van nieuwe systemen.

Om het totaal IT pakket compleet te maken leveren we complete IT systemen en bieden support op afstand op het gebied van software, netwerk- en systeembeheer.

Transparantie is een van onze USP's. We leggen precies uit wat voor IT systeem ze in huis hebben en beschrijven deze. Die kennis delen we met ze. Klanten kunnen er dus mee doen wat ze willen. We geven door deze openheid vertrouwen en bouwen daarmee aan een lange termijnrelatie.

Adres: Axelsestraat 65, 4537 AD Terneuzen
Telefoonnummer: 31115798000
Stad: Terneuzen
Route: Axelsestraat 65
Postcode: 4537 AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Invent Office & ICT BV Invent Office & ICT BV 3 km Systeembeheer, Netwerkbeheer, Telefonie, Multimedia apparatuur, Kantoorartikelen, Kop...
Recensies
Vertaald door Google Ohke Origineel Ohke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid