facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profita Comfortabel Wonen

Profita Comfortabel Wonen

Info

Wonen - Slapen -Stoffering en persoonlijk advies. Voor uw gemak, alles onder één dak!

Geschiedenis

Profita Comfortabel Wonen, winkel voor complete woninginrichting tegen Eindhoven met een zeer ruime collectie slaapkamers, bankstellen, meubelen, raamdecoratie en vloerbekleding van zorgvuldig geselecteerde topmerken.
Wij geven persoonlijk interieuradvies op maat over het inrichten van uw woning en leveren in heel Nederland. U kunt gratis parkeren voor de deur.



"Heeft u verbouwd of bent u net verhuisd en wilt u uw woning inrichten? Bij familiebedrijf Profita vindt u alles voor uw woninginrichting op 6000 m2. Zo heeft u het gemak dat u uw meubelen, raamdecoratie en vloerbekleding perfect kunt combineren in één winkel. "Voor uw gemak, alles onder één dak". Van advies tot plaatsing wordt door ons verzorgd.Persoonlijk interieuradvies, hoge kwaliteit van topmerken, uitstekende service en een ontspannen sfeer met alle tijd en aandacht voor u. Dit zijn voor onze klanten de belangrijkste reden om altijd weer naar Profita te komen. Onze grote meubelzaak / woonwinkel tegen Eindhoven biedt u een grote collectie zorgvuldig geselecteerde topmerken."
Adres: Gestelsestraat 59, 5582 HG Aalst, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0402213922
Stad: Aalst
Route: Gestelsestraat 59
Postcode: 5582 HG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Profita fauteuils, Profita bedden, Profita vloerkleden, Profita eetkamerstoelen, Profita relaxstoelen, Profita gordijnen, Profita kasten, Profita salontafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lineo Moderne Interieurs Lineo Moderne Interieurs 0 meter Vandaag onze supermooie eetkamer ontvangen We zijn er zo blij.mee. Wat fijn dat Han ...
Recensies
Ruim assortiment, duidelijke uitleg van mogelijkheden en onmogelijkheden. Medewerkers die verstand van zaken hebben en daar ook naar handelen.
Wat een top zaak,vriendelijk personeel,heel veel aandacht en geduld.. Een aanrader
Zeer grote en mooie woonzaak. En ze nemen nog alle tijd voor je. Heel goed geslaagd voor een mooie nieuwe hoekbank + salontafel, we komen zeker terug voor onze gordijnen!
Het advies was super, de uitvoering van de klus bezorgde me nogal wat stress ipv van je te ontzorgen dat alles goed verloopt. Totaal geen fijne ervaring met hun. En op het einde van de klus word er ook niet netjes meer gewerkt.Eerste en laatste keer. Dit is beslist geen aanrader. Ik kan hier ook weer op reageren en foto's hier plaatsen. Die foto's zeggen genoeg. Niets om trots op te zijn. Nee ik laat niets meer doen door jullie. Ik heb genoeg stress gehad door jullie. En de fooi was omdat hij er voor gezorgd heeft dat de vloer niet nog een dag later werd gelegd. Dussss???
Mooie rustige winkel met goed adviserend en vriendelijk personeel.
Wij zijn helemaal tevreden over het adviseren en plaatsen van al onze raamdecoratie die wij hebben aangeschaft bij Profita Comfortabel Wonen. Top geadviseerd door Ingo in de winkel. Neemt de tijd om een goede kleurencombinatie te maken waar wij heel blij mee waren en nu ook zijn. Raambekleding perfect en ingemeten en vakkundig geplaatst door Patrick en Sefan.
Prachtige winkel met kundig personeel.
Hele mooie grote zaak. Zeer ervaren en deskundige verkopers en we zijn super blij met het eindresultaat.
Heel goed, vriendelijk en vakkundige geholpen Patrick. Goede adviezen gekregen en na aller tevredenheid de bestelling van o.a. vitrage gedaan. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker géén aanrader. We hebben slechte ervaringen. Ook met het advies al. Ik kom er nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid