facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profipack Verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingsmaterialen, de webshop voor al jouw verpakkingsmateriaal!

Op zoek naar inpakmaterialen, beschermingsmaterialen, opvulmaterialen of omsnoeringsmaterialen? Bij Profipack vind je alles voor een stevige en goede verpakking, van kartonnen dozen tot plastic zakken.

Wij zijn dé online & offline groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Ook leveren wij producten die in geen enkel bedrijf kunnen ontbreken, zoals wc-papier, afvalzakken en poetsdoeken. Een logo op jouw producten? Geen probleem. Wij personaliseren verpakkingen zoals kartonnen dozen, plastic zakken, plastic hoezen, webshop verzendzakken, tape, big bags en verhuisdekens.

Met onze snelle levering leveren wij alleen kwaliteitsproducten voor een superscherpe prijs. Onze webshop voor verpakkingsmaterialen levert met externe vervoerders tot in alle uithoeken van Nederland, België en Duitsland. Daarnaast bezorgen wij regionaal, in en rondom de provincie Utrecht, ook met eigen vervoer.

"Op zoek naar verpakkingen, beschermingsmaterialen, interne transportmiddelen of hygiëne producten? Dan bent u bij Profipack Verpakkingsmaterialen bij het juiste adres!Wij zijn dé online groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Ook leveren wij producten die in geen enkel bedrijf kunnen ontbreken, zoals: wc papier, afvalzakken en poetsdoeken. Een logo op uw producten? Geen probleem. Wij personaliseren verpakkingen zoals kartonnen dozen, plastic zakken, draagtasse, tape of verhuisdekens.Met onze snelle levering, leveren wij alleen kwaliteitsproducten voor een super scherpe prijs. Onze verpakkingsmaterialen webshop levert in Nederland en België en Duitsland."
Adres: Waardsedijk-oost 8, 3417 XJ Montfoort
Telefoonnummer: 0348712514
ln.kcapiforp@ofni
Stad: Montfoort
Route: Waardsedijk-oost 8
Postcode: 3417 XJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:30
Dinsdag: 08:00-17:30
Woensdag: 08:00-17:30
Donderdag: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: 08:30-12:30
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Verpakkingsmateriaal groothandel, Verpakkingsmateriaal Action, Verpakkingsmateriaal plastic, Verpakkingsmateriaal karton, Verpakkingsmateriaal winkel, Verpakkingsmateriaal kopen, Verpakkingsmateriaal vulling, Verpakkingsmateriaal met logo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mavanti B.V. Mavanti B.V. 240 meter Prettige zaak met prettige mensen! Mooie kwaliteit!
De Verpakkingsboer De Verpakkingsboer 2 km Uw totaal leverancier voor al uw verpakkingen
Drankenhandel / Partyverhuur W.van Schaik Dranken Drankenhandel / Partyverhuur W.van Schaik Dr... 3 km W. van Schaik Dranken levert aan horeca, bedrijven, scholen, sportkantines, instellin...
Recensies
Een tijd geleden goede stevige kartonnen verpakkingen voor mijn eigen bedrijfje hier besteld, levering ging in goed overleg ! Deze zijn bijna op, dus binnenkort weer nieuwe verpakkingen bestellen, alleen jammer dat de prijs flink gestegen is, maar dat is helaas overal.
Eerste maal een bestelling geplaatst. Goede communicatie , maar bij de levering was er slechts een deel geleverd. Na contactname werd er dadelijk gereageerd vanuit Profipack en werd er dadelijk actie ondernomen om rest van de bestelling ook na te leveren. Twee dagen later was de rest er. Er kan altijd iets mis gaan, maar als dan de oplossing snel en goed is, vind ik dat jullie 5 sterren verdienen. ik kom zeker terug als ik nog iets nodig heb. Top klantenservice :-
Meerdere malen hier besteld, gaat altijd wel prima Laatste bestelling hadden ze alleen verkeerde tape geleverd, kan gebeuren. Meteen contact opgenomen en de juiste werd als nog na geleverd en de verkeerde tape konden we houden.
Ik deed een bestelling die door hen eerst werd opgesplitst in twee bestellingen. Dit werd niet gevraagd. Vervolgens was het eerste deel van de bestellingen al onvolledig en moest ik hen voor terugbellen. Het tweede deel van de bestelling is na langer als 2 weken nog steeds niet geleverd. Wanneer je je frustratie uit krijg je veel excuses maar weinig oplossingen of compensaties. Als je veel geld en tijd wil verliezen kies profipack. Dit is de eerste en de laatste keer.
Voor het product wat ik besteld heb, was profipack de goedkoopste aanbieder. Werd geleverd zoals op de site stond vermeld op tijd en juiste product en keurig verpakt. Kreeg op mijn vraag, welke ik bij de bestelling geplaatst had, meteen een antwoord. Ben zeer tevreden.
Topbedrijf!!! Telefonisch nog iets aan de bestelling toe kunnen voegen na gedane bestelling, ik vroeg om een betaal linkje...... Niet nodig werd er gezegd, ze deden het er gewoon gratis bij, waar maak je dat nog mee. super geholpen!!!!!!!!!!
Snelle levering, zowel zakelijk als particulier. Website besteld makkelijk en is heel overzichtelijk, duidelijke productomschrijvingen, Groot assortiment en beduidend goedkoper dan waar ik eerst producten vandaan haalde. Zeker een aanrader en komt daarom ook bij mijn bookmarks te staan voor toekomstige bestellingen!
In eerste instantie kreeg ik een product geleverd met een productiefout, maar gelukkig is dit snel opgelost en kreeg ik het juiste product geleverd en is dit allemaal heel snel en professioneel opgelost. Hartelijk dank Profipack!
Een pak goedkoper dan elders en snel geleverd! Wij zijn tevreden en alvast volop op zoek naar andere verpakkingen.
Super snelle levering TOP bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid