facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Veendam, Heuver

Profile Veendam, Heuver
Adres: Drieborghweg 1, 9641 KM Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 613 500
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Drieborghweg
Huisnummer: 1
Postcode: 9641 KM


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vandaag op 1 februari 2024 de auto gebracht.nOm half 2 een afspraak.nBlijkbaar hebben ze geen klok hier want pas 19 min later werd de apk is een keer getest.nZe moesten eerst gezellig even samen praatje maken bakje koffie erbij.nNa 5 min komt er dan zo mannetje bij je over je apk.nMaar denk meteen maar dat je Gronings kan en zelf nadat je zegt sorry wat zeg je gewoon weer vol in het Gronings.nJa nee zo zijn we niet getrouwd.
Zeer slechte service!! Ten eerste je komt aan de balie om je auto te brengen word je al door een medewerker ontvangen die er geen zin in heeft om je te helpen.. gaat een gesprek met je aan en schreeuwt vervolgens naar een collega die vanuit de garage kwam lopen en informatie over iets moest hebben.. dat ik denk halllooo je bent met mij bezig.. vervolgens word ik gebeld om te zeggen dat er een dorpel vervangen moet worden..prima ga maar maken . Ja sorry hebben we de eerste drie weken geen tijd voor .. uuuh pardon mijn auto moet apk gekeurd worden en dus klaar gemaakt worden . Vervolgens kom ik de auto ophalen.. zegt ie je was gebeld toch..ja klopt.. ja zegt ie dat word dan €39.50... eeuuhh en de beurt die de auto zal krijgen dan? Oh dat wisten we niet hebben we niet gedaan...terwijl het duidelijk in het overzicht stond waar we ook een bevestiging van hebben gekregen .. 1 keer maar nooit weer naar deze klantonvriendelijke bende!!!
APK keuring, afgekeurd op uitlaat. Opgehaald en de kosten betaald voor APK. Uitlaat elders laten maken. Na 7 dagen gebracht voor nieuwe keuring, moet binnen 14 dagen. Noest weer kosten betalen, hadden ze niets van gezegd de 1e keer. Belachelijk, erneersen allerlei redenen gezegd waarom. Wat een slechte service. Profile, nooit weer.
Ik kom er altijd met de vrachtwagen. Vriendelijke mensen. Goede service
Ik vind dit één van de beste garages en ook de betrouwbaarheid is enorm. Ik heb mijn auto hier laten keuren en ben er enorm tevreden over, netjes uitgelegd en geen onverwachte kosten wat de meeste garages dus wel doen helaas uit eigen ervaringen. Ik ben er toevallig vandaag geweest voor een car check, natuurlijk niet tevreden met de gebreken aan mijn autootje maar blij met de diagnoses. Ook hier bij alles netjes uitgelegd.nnDank jullie wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid