facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Romijnders de Fietsspecialist

Profile Romijnders de Fietsspecialist

Info

Al ruim 60 jaar zijn wij de vertrouwde fietsspecialist voor het gehele gezin in Beneden Leeuwen en omgeving (Maas en Waal en Rivierenland).

Geschiedenis

Al ruim 60 jaar zijn wij het vertrouwde gezicht in Beneden Leeuwen en omgeving als dé fietswinkel voor het hele gezin.

Met voor de allerkleinsten de kinderfiets, voor de sportieve papa of mama een ATB of racefiets en voor de oudere broer of zus een Trendy schoolfiets! Natuurlijk ontbreken de elektrische fietsen ook niet in ons assortiment.

De kracht van onze fietsenzak is o.a. de betrokkenheid van onze medewerkers.
Samen met hen zijn wij er trots op u te mogen helpen.

Kom gauw eens aan, de koffie staat klaar!

Adres: Wielstraat 20, 6658 BE Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487591410
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Wielstraat 20
Postcode: 6658 BE



op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Beneden Leeuwen, Elektrische fiets huren Beneden-Leeuwen, Van de Geer Beneden Leeuwen, Fietsenwinkel Druten, Profile fietsen, Fietsen Beneden Leeuwen, Van de Geer Tweewielers, Profile Leiden fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Kortgeleden onze nieuwe fietsen hier gekocht. Zeer fijne zaak en heel fijn geholpen. ...
Bike Totaal Van de Geer Bike Totaal Van de Geer 205 meter In 2014 heb ik twee elektrische fietsen besteld. Een Koga en een Sparta. Ik had een n...
Recensies
Kortgeleden onze nieuwe fietsen hier gekocht. Zeer fijne zaak en heel fijn geholpen. Vriendelijk personeel in de winkel en werkplaats. Bewust gekozen voor deze winkel, ook omdat we eerdere fietsen hier ook hebben gekocht en onze ervaring zeer goed is.
Fiets is niet goed gemaakt. Op de mails reageren ze niet meer als je aangeeft ontevreden te zijn.
Fijne winkel met een goed persoonlijk advies. helemaal tevreden met de aankoop.
Vrijdag 4 november heb ik mijn nieuwe Trek District 8 opgehaald. Ik bedank Ronald Romijnders voor de leenfiets die ik sinds mei dit jaar heb mogen gebruiken.
Goede service ze hebben me goed geholpen met het uitzoeken naar een fiets die aan mijn wensen voldoen!
Eerst een Batavus fiets gekocht, maar was steeds niet leverbaar, omdat de fabrikant diverse onderdelen miste en zodoende niet kon garanderen, wanneer de fiets geleverd zou worden. Daar ik snel een e-bike wilde, heeft Profile Romijnders mij een heel goed alternatief geboden, waar ik heel blij mee ben en al de eerste kilometers naar tevredenheid op heb gereden. Het is nu de Trek 7 geworden. Dus top - mijn dank
Een prima leverancier, klantvriendelijk ter zake deskundig en goed bereikbaar bij calamiteiten.
Niets dan lof.Fietsen voor de kinderen en voor mijzelf hier door de jaren heen aangeschaft Men neemt altijd de tijd voor je als klant.En ook hangt er een relaxte sfeer onder het personeel ,ook al staan er andere wachtenden ze nemen de tijd voor je. Ik hou ervan!!zeker in deze haastige tijden.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, snelle levering.
Geweldige zaak. Vriendelijk en kundig personeel. Ik had een vervelende elektrische storing aan mijn E-bike, maar was snel door Romijnders verholpen. Ik raad deze winkel voor iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid