facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Ridder

Profile Ridder

Info

Fiets specialist met passie voor fietsen! Ruime sortering racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen!

Geschiedenis

Fietsmerken: Trek, Sparta, Gazelle, Cube, Merida, Koga, Cortina, Wilier, Alpina, Loekie
Fietskleding: Castelli, Sportful, Pearl Izumi, Assos, Craft, Roeckl, Seal Skinz, Shimano
Schoenen: Sidi, Bontrager, Spiuk, Shimano
Helmen: Giro, Spiuk, Bontrager

Adres: Groenestraat 44-46, 3861 CN Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033-2451897
Stad: Nijkerk
Route: Groenestraat 44-46
Postcode: 3861 CN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Profile Ridder Zeewolde, Fietsenwinkel Nijkerk, De Ridder Nijkerk drukkerij, De Ridder Fietsen Gouderak, Fietsenwinkel Nijkerk Geurts, Profile Zeewolde, Tweedehands fietsen Nijkerk, Profile fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ben de Ruiter Tweewielers Ben de Ruiter Tweewielers 528 meter Zeer goed en netjes geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe fiets. Nemen ruim de tij...
Van Oosten Tweewielers Van Oosten Tweewielers 739 meter Scherpe prijs en een goede service je krijg je E-bike gepoetst terug na een sevice ...
Recensies
We komen hier altijd weer terug om voor ons gezin een fiets te kopen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen, zijn reuze vriendelijk. Ze hebben ook een ruime voorraad 2e hands fietsen in de kelder.
Wij hadden in februari 2021 een tweedehands e-bike gazelle gekocht. Ontzettend blij mee! Ons netjes en geduldig te woord gestaan. Helaas ging de accu Bosch 500 kapot. Echter dit was net buiten de garantie. Toch met hun gebeld. Moesten met fiets en al langs komen. Anderhalf uur rijden voor ons want wij komen bij Emmen weg Accu gecheckt en idd kapot ze hebben daar gewoon een nieuwe accu opgezet! Geweldig zonder kosten wat een SUPPERSERVICE! Dit hadden we nooit verwacht! Wat een geweldig bedrijf en jammer dat we niet dichterbij wonen. Maar zelfs op afstand is het de moeite waard om daar heen te gaan! Jullie verdienen een grote pluim voor jullie service! Heel erg bedankt! wij gaan genieten!
Vriendelijk personeel maar ik vroeg om een achterlicht en dan een originele maar die hadden ze niet , natuurlijk geen probleem maar dat laten ze niet weten en zetten er een heel simpel fietsenlichtje op maar DUS GEEN ORIGINELE en ik was 25 euro kwijt ze zijn wel wat aan de duurdere kant als je het mij vraagt
Top service! Ook ruim aanbod aan zeer goede 2e hands fietsen. Komen hier al jaren.
Beste fietsenmaker van Nijkerk. Helpt direct, perfecte service en zelfs bij onmogelijke problemen hebben ze een oplossing. Altijd vriendelijk, vrolijk en vol humor.
Ze hebben super leuke fietsen en kunnen goed advies geven. Controles duren niet zo lang. Alles is nog wel een beetje prijzig, maar voor deze kwaliteit het zeker waard!
Ze verrichten prima werk, maar helaas wel wat prijzig. Binnenband van fiets van mijn zoontje is vervangen en dat kostte € 28! Dit is voor mij reden om toch ergens anders heen te gaan voortaan.
Pech onderweg, binnenlopen met een ongewone triathlon fiets en zo geholpen worden is absoluut top. Ondanks dat ik hier maar 1 x geweest ben kan ik deze shop van harte aanbevelen voor het onderhoud van je fiets! Bedankt voor jullie vriendelijke en goeie service!
Ik moest mijn lampjes op de fiets zowel voor als achter laten vervangen. Top geregeld; werd meteen geholpen. Bij Profile Ridder hebben ze de zaken, rekening houdend met Covid-19, top voor elkaar.
Ruime winkel met veel keuze op alles wat met fietsen te maken heeft. Ik ben heel goed geholpen aan een helm, schoenen en bril voor op de racefiets. Vriendelijk personeel met veel inzet en interesse. Hier kom ik graag nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid