facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Lennard Kalk

Profile Lennard Kalk

Info

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud van uw fiets, aankoop van onderdelen en accessoires en uiteraard de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets.

Geschiedenis

Al ruim 20 jaar is Lennard een vast gezicht van Profile in Stadskanaal. Sinds 1 september 2015 is hij de eigenaar van Profile Lennard Kalk (voorheen Profile Addens).
Profile Lennard Kalk is dé fietsspeciaalzaak in het Groningse Stadskanaal.
In onze winkel vindt u een breed assortiment nieuwe fietsen. Van stadsfietsen tot sportieve fietsen en natuurlijk elektrische fietsen en kinderfietsen van o.a. merken zoals Batavus, Multicycle, en Sparta. Daarnaast is er een grote keuze aan fietsaccessoires, tassen etc. Bij ons staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. U krijgt dan ook het juiste advies, service, reparatie en garantie.

Adres: Hoofdstraat 18, 9501 CL Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-613303
Stad: Stadskanaal
Route: Hoofdstraat 18
Postcode: 9501 CL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouw Koster Tweewielers Bouw Koster Tweewielers 853 meter We hebben 2 nieuwe e-bike's gekocht. In overleg werden de fietsen keurig afgeleverd. ...
Gazelle Gazelle 853 meter
Sinner Ligfietsen Sinner Ligfietsen 3 km Fiets Fabriek
Recensies
Wij hebben een super ervaring met Profile Lennard Kalk, het bedrijf denkt gewoon met je mee en voorziet je van goede info. Bedankt team Kalk.
Onzer oude Flyerfietsen gaan voor de eerste keer hier naar jaarlijkse check. Zijn blij dat wij weer een Flyer dealer hebben gevonden wel wat uit de buurt van Zuidlaren.
Goed contact en uitleg, en tijdens het uitzoeken van de fiets werd ruim de tijd genomen, daarnaast werd de fiets op de afgesproken dag thuisbezorgd. Prima service, dank daarvoor!
We waren opzoek naar een fiets voor onze zoon. De medewerker was niet erg vriendelijk en vreemd in zijn manier van communiceren: we zeiden dat we een afspraak hadden een toen ging hij plots naar kantoor. Bleek dat hij na navraag bij een collega op kantoor deed. Daarna werd ons verteld dat er geen afspraak stond op dit tijdstip en dat een afspraak nu ook helemaal niet mogelijk zou kunnen zijn. Toen we bedankt voor de moeite zeiden, gaf hij ineens aan dat we tòch wel geholpen konden worden. OK vinden we fijn, dus 2 vragen aan hem gesteld en toen ging de telefoon in de zaak. Helaas vond de medewerker de telefonische klant belangrijker dan ons, want zonder 1 woord aan ons werd een uitgebreid gesprek gestart aan de telefoon. Daar stonden we dan, te wachten. Het telefoongesprek duurde dus vrij lang en de medewerker was uitgebreid dingen aan het uitzoeken achter de pc ver van ons vandaan. Wij vonden het onbeschoft dat we zo, zonder uitleg moesten wachten. Na enkele minuten zijn we maar vertrokken: de medewerker was toen nog steeds aan het bellen en maakte geen enkele aanstalten om het gesprek te beëindigen en ons te vragen om even geduld oid. Heel jammer, Lennart helpt wel vriendelijk.
Lader van tweedehands elektrische fiets bleek kapot na 5 maanden. Er rammelde iets binnenin. Zit niet in de garantie, kreeg er 1 in bruikleen mee, maar mocht deze alsnog houden. Prima service. Wordt altijd goed geholpen daar.
Tijdens het fietsen kwamen we tot de ondekking dat we de accu laders Van onze fietsen vergeten waren dus einde oefening . Maar bij Profile Lennart Kalk schoten ze ons te hulp Met het uitlenen van een acculader Waar we ze erg dankbaar voor zijn. Jan Nijssen.
Op verzoek van mijn ouders deze review. We worden altijd uitstekend geholpen, en met een zeer goede service. Familie Wardenburg
Kwam binnen met kapotte trapas op 50 kilometer van huis. Er was niet zoveel meer aan te doen, maar toch goed geholpen door het provisorisch weer aan te draaien en niets in rekening gebracht. Aardige mensen.
Een 100% op klanten gerichte rijwielspeciaalzaak. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Persoonlijke aandacht is geweldig! BIJ PROFILE LENNARD KALK, GOOI JE JOUW GELD NIET OVER DE BALK.
Top winkel. Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid