facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Bleumink Zutphen-Warnsveld

Profile Bleumink Zutphen-Warnsveld

Info

Profile Bleumink Zutphen

Geschiedenis

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek met filialen in Zutphen, Warnsveld,Vorden en Eibergen. Alle winkels samen bieden een totaal winkeloppervlak van 2000 m².

Niet alleen voor fietsen bent u bij Profile Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kunt u bij ons terecht. Uiteraard ontbreekt een technische afdeling niet, onze goed opgeleide monteurs beschikken over een moderne werkplaats, de beste gereedschappen en specialistische kennis om uw fiets in topconditie te houden! Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Profile Bleumink!, Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels!

Adres: Spittaalstraat 34, 7201 EE Zutphen
Telefoonnummer: 0575 519526
Stad: Zutphen
Route: Spittaalstraat 34
Postcode: 7201 EE



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Zutphen, Fietsenwinkel Zutphen, Profile Bleumink Vorden, Fietsenwinkel Zutphen lunettestraat, Fietsenwinkel Warnsveld, Profile Bleumink Brummen, Profile Bleumink Eibergen, Fietsenwinkel Zutphen Laarstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 362 meter
The Bike Store The Bike Store 362 meter Geweldige zaak, onderdelen of op voorraad of op zeer korte termijn leverbaar. Mensen ...
De Fiets Makelaar De Fiets Makelaar 2 km Verkoopbemiddeling - Reparaties
Lynxbikes Lynxbikes 2 km Lynx bikes
Victoria Fietsen Victoria Fietsen 3 km Victoria e bike 3.1 H bafang. Aangekocht in juli 2020, nu een kleine 3 jaar verder, ...
Recensies
Ben hier 29 juni geweest in de hoop dat men even naar mijn ketting en kettingkast kon kijken die na een zelf gerepareerde lekke band niet meer goed funktioneerden. Helaas , geen tijd. Had het me iets anders voorgesteld in de Achterhoek .
Aardig personeel maar het onderhoud aan mijn Mountainbike is helaas van baggerkwaliteit. Diverse onderdelen vervangen die niet vervangen hoefte te worden overleg over her vervangen hiervan was enigszins netjes geweest. Bij de eerste keer fietsen viel mijn nieuwe crankstel eraf. Kwestie van slecht gemonteerd. Tevens was na 2x schakelen ook het buitenblad niet meer te gebruiken. Weet niet of dit door drukte slordigheidjes waren, maar voor mij geen vertrouwen meer in deze partij, het door een derde partij laten oplossen.
Fijn geholpen bij het uitzoeken van een fietshelm voor mijn dochter. Altijd vriendelijk en een goede service!
Super goede service. Vriendelijke mensen en duidelijk kennis van zaken
Mooie, grote en gezellige fietswinkel waar de keuze reuze is. Groot assortiment in verschillende fietsen van diverse merken en e-bikes in verschillende prijsklassen. Personeel is vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Service is top.
Kreeg een leenfiets mee - mijn cijferslot was eraan blijven zitten en alweer uitgeleend aan een volgende klant binnen 5 minuten, waardoor ik net te laat was toen ik dit zelf wilde controleren ter plekke - maar men toonde meteen begrip voor de ongelukkige samenloop van omstandigheden en voor hun was dit geen enkel probleem - men was zeer behulpzaam en zij lostten dit vervolgens zeer netjes en professioneel op - nu heb ik mijn cijferslot weer en mijn dank voor deze fijne oplossing.
Goede service als je wat wilt kopen, slechte service als er een probleem is. Splinter nieuwe fiets beschadigd terug gekregen.
Mijn ouders hebben in 2015 twee elektrische fietsen gekocht. Ze hebben gekozen voor een wat zwaardere accu’s omdat deze langer mee zouden gaan. Hiervoor hebben zij ook extra betaald. Onlangs is de accu van mijn vader kapot gegaan. Deze laadde niet meer op en hij zou voor €550,- een nieuwe moeten kopen. Afgelopen vrijdag was ik onderweg met de fiets van mijn moeder, de accu raakte leeg en mijn moeder adviseerde mij om even langs deze fietsenwinkel te gaan en de accu op te laten laden. Zo gezegd zo gedaan. Toen de accu was opgeladen en ik deze weer in de fiets zette, gaf deze aan niet te zijn opgeladen. Er werd mij verteld dat ook deze accu kapot was, hij zou zijn gevallen wat absoluut niet het geval is en de vorm was niet meer goed. Hij vertelde mij dat deze accu’s maar +/- 5 jaar mee zouden gaan. Als zij dit verteld zouden hebben bij het aanschaffen van de fietsen, dan hadden mijn ouders zeker geen €300,- extra hebben betaald voor een “betere” accu. Het zou mij nu ook €550,- kosten. Ik ben naar huis gefietst met een lege accu. Thuis aangekomen laadde de accu gewoon weer op en hij doet het gewoon weer. Nu heeft mijn vader zijn accu ook weer aan de lader gelegd, deze doet het dus ook gewoon en hij heeft er gisteren 21km mee gefietst. Ze geven dus verkeerde informatie en mijn vader heeft €45,- moeten betalen om zijn accu na te laten kijken met de constatering dat deze dus “kapot” zou zijn. Ik vind het slordig dat de kennis die zij horen te hebben, niet in orde is. Ons besluit is dan ook dat wij hier zeker niet meer terug komen. Jammer!
Mijn zoon heeft er vorig jaar een fiets gekocht, maar service , en kennis van zaken.. nee , Geen fatsoenlijke afhandeling van zijn klacht...niet mijn zaak .!
Zeer slecht verkoopadvies. waardeloze zaak! We hebben een fiets gekocht omdat we deze tijdelijk nodig hadden voor ons werk. Werd ons verteld dat wij de fiets konden inruilen als we hem niet nodig hadden. Een maand later blijkt dat we ons probleem hebben opgelost. Vandaag terug in de winkel, nee wij kopen u fiets niet in dat doen we nooit. Ons wel verteld bij de aanschaf van de fiets. De fiets koste €3000,-! Echt super waardeloze zaak, naaien een oor aan waar je bijstaat. Als er maar verkocht kan worden. Dus denk hier goed aan als je iets gaat kopen hier!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid