facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profi-Web

Profi-Web

Info

Profi-web maakt professionele websites voor een laag eenmalig bedrag + een uitgebreid service abonnement!

Geschiedenis

Profi-web maakt professionele websites voor een laag eenmalig bedrag + vaste prijs per maand voor het servicepakket, incl. hosting en domein registratie.

U bent altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van social media, ontwikkelingen voor de smartphone / tablet, betaal / bestelmogelijkheden en nog talloze andere ontwikkelingen.
Wat zijn uw wensen? Maatwerk van Profi-Web maakt uw droom werkelijkheid!

Adres: Anton Geerdesplein 2, 7776 BD Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-683044
Stad: Slagharen
Route: Anton Geerdesplein 2
Postcode: 7776 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bigpet bigpet 53 meter Dierenvoeding en benodigdheden
Qlients Qlients 362 meter Bespaar tijd en geld. Beheer jouw klantgegevens snel en gemakkelijk zodat jij je kan ...
Recensies
Hallo, mijn naam is Alfred Harmsen ik heb sinds begin dit jaar een website van de jongens van Service-ICT. Hypnostar.nl :D ik ben hier heel erg tevreden over, het is ideaal geregeld. voor een niet al te hoog bedrag in de maand heb ik een super mooie website. En het mooiste is nog.....ik hoef er helemaal niks aan te doen haha :D ze hebben deze heel mooi opgezet! En elke keer en dat is nogal eens als ik toch iets anders wil of iets extra erbij op, hoef ik dit alleen maar door te geven en het word direct geregeld. Ze kunnen dit heel goed! Voor mij nooit geen gedoe en gezoek meer hoe ik dingen moet aanpassen! Wat een rust dat ik daar zelf niet meer mee bezig hoef te zijn, zodat ik mezelf kan focussen op waar ik wel goed in ben. Lets get hypnotized ; Goed bezig jongens!!
Profi-Web heeft voor ons een website gemaakt. We zijn hier zeer tevreden over. Ze kwamen bij ons langs en dezelfde dag hadden we nog een voorbeeld over hoe de website zou worden. Echt super snelle en goede service.
Profi-Web heeft een mooie en op de mobiel goed leesbare website voor ons gemaakt! en zorgden ervoor dat Schilderwerken Kelder goed vindbaar is op internet , goede service, een aan te bevelen bedrijf!
Snelle en betrouwbare service, met een uitstekend eind resultaat!goed werk afgeleverd!
Vakwerk, Betrouwbaar voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid