facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Professionele fotografie en film Victor van Leeuwen | LevendEcht

Professionele fotografie en film Victor van Leeuwen | LevendEcht

Info

Victor van Leeuwen | LevendEcht!

Geschiedenis

Subliem fotowerk
Praat met Victor en bekijk zijn werk! U zult hem met een vertrouwd gevoel uw opdracht gunnen! Victor is deskundig, realistisch, creatief en flexibel met foto en film bezig. Vraag hem naar zijn beste foto, en hij zal zeggen dat hij "zijn beste foto nog moet maken". Dat zegt niets over zijn nu al sublieme werk, maar alles over zijn streven naar een perfect resultaat!

Fotostudio in Pijnacker
Victor van Leeuwen heeft de drang zichzelf continu te verbeteren. Dat begon al op jonge leeftijd en leidde tot zelfstandig ondernemerschap. Vanuit pure liefde voor zijn vak vestigde hij zich in 1993 als zelfstandig fotograaf onder de naam ‘VvL E-Mage’ in Waddinxveen en verhuisde in 2004 naar Pijnacker. In 2011 wijzigde hij de bedrijfsnaam in: Victor van Leeuwen | LevendEcht.



"Wij verhuren een professionele foto- en filmstudio’s met geweldige cyclorama’s! Ook wel bekend als limbowanden, infinity walls of rondwanden. Het zijn egg-shell wanden met ronde hoeken en brede zijwanden.Zo verhuren wij een grote witte foto- en filmstudio die toegankelijk is met grote vervoersmiddelen zoals auto’s, busjes en motoren. Daarnaast is er een grote chromakey – green screen studio te huur."
Adres: Mr. Dr. Van den Helmlaan 3, 2641 DE Pijnacker-Nootdorp
Telefoonnummer: +31653342863
Stad: Pijnacker-Nootdorp
Route: Mr. Dr. Van den Helmlaan 3
Postcode: 2641 DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woeffels hondenfotografie Woeffels hondenfotografie 579 meter Hondenfotograaf van Pijnacker-Nootdorp en omstreken. Voor de mooiste foto's van je be...
Recensies
Onlangs deze studio voor de eerste keer gehuurd en ik kom zeker terug Studio is zeer ruim en van alle gemakken voorzien zoals ruime hoek voor visagie incl. goede spiegels en licht, flits apparatuur, props, tafel en stoelen om te zitten, loungehoek en zelfs gelegenheid voor modellen zich om te kleden! Vincent is meer dan meewerkend in elk opzicht en heel professioneel. Absoluut een aanrader voor iedere fotograaf die ook met klant op professionele en ontspannen wijze een fotoshoot verzorgt. Mijn klant heeft het als een uitje ervaren foto tgv jublieum.Vincent...hartelijk dank en tot snel! gr Sacha
Fotostudio VK is een geweldig mooie, grote, studio die zich dienstbaar stelt voor vele mogelijkheden. Met een fijne locatie naast het station Laan van Nieuw Oost Indië, Den Haag. Ikzelf heb met een team van 6 man een dag lang in de studio gewerkt voor film en audio opname. In de studio is vrijwel alles aanwezig qua lampen, statieven, opmaak tafel, omkleed ruimte, bank, en voor diegene die dorst heeft de nodige drankjes. Het meest unieke van deze studio is uiteraard de limbo wand die een spectaculair beeld oplevert waarbij de grens tussen achtergrond en vloer verdwijnt. De grootte van de limbo wand is ook erg fijn zodat je 180 graden kunt draaien met nog steeds de limbo wand in beeld. Naast de geweldige ruimte, fijne materialen en mogelijkheden in deze studio is de eigenaar meer dan behulpzaam en zorgt dat er nergens te kort word geschoten. Hij Vincent Kos maakt backstage foto's wat ook fijn is om het proces vast te leggen en bruikbaar is voor in portfolio, et cetera. Kortom, perfecte studio met zeer veel mogelijkheden en een zeer fijne samenwerking met de eigenaar.
Op zaterdag 22-2 was ik te gast bij Vincent. Het is altijd fijn dat je als vakfotograaf mag samenwerken met een collega fotograaf. Vincent is erg hulpvaardig en professioneel. Dit is voor mij een reden om snel weer terug te keren naar de studio.
Met het orkest waar ik deel van uitmaak hadden wij laatst een fotoshoot en meteen daarachteraan, nu ik daar toch was, had ik een korte shoot voor mijn eigen professionele presentatie. Het was een fijne ervaring die dag, in de ruime en lichte studio - heel makkelijk bereikbaar want vlak naast het station - was de sfeer gezellig en ongedwongen. Met fotograaf Vincent Kos was het makkelijk communiceren, hij is aardig, vlot, stelt je meteen op je gemak. Door allerlei omstandigheden die periode was ik die dag bepaald niet spanningsvrij, best moe na de uitgebreide sessie met het orkest en bovendien hoe dan ook moeilijk mezelf als ik op de foto moet. Desondanks wist hij me - en in no time - toch flatteus in beeld te brengen. Daar ben ik heel blij mee. Nog afgezien van het praktisch nut van goede foto's is het een fijne boost voor je eigenwaarde om jezelf als mooie vrouw terug te zien. Dus heel veel dank!
Voor een fotoshoot die ik grootst wilde aanpakken was ik als fotograaf op zoek naar een grote daglicht studio. Via google vond ik als snel Fotostudio VK in Den Haag. Perfect voor de shoot qua ruimte en de mogelijkheden voor fotograferen met daglicht zijn prachtig. De studio was goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto en het werken in de studio was echt heel fijn. Alles wat je maar kan bedenken is aanwezig! Prijs-kwaliteitverhouding is ook helemaal goed! Het resultaat van de fotoshoot is, mede dankzij fotostudio VK, top geworden!
Voor de twee singles die mijn band Storm3 gaat uitbrengen binnenkort hebben we bij studio VK de clips opgenomen. Wat een fijne creatieve ruimte om aan je product te werken. Mooie grote locatie met genoeg opties qua kleuren, lampen en ruimte voor poses. Daarnaast is Vincent erg behulpzaam en denkt graag mee in ene creatief succes! Een echte aanrader!!
Snel makkelijk en mega handig mensen hebben verstand waar ze over praten
Paar weken geleden ontzettend leuke fotoshoot gehad bij Vincent Kos! Door de mooie studio en de gezellige fotograaf die onze meiden op hun gemak stelde, lukte het om ze op verschillende manieren prachtig op de foto te krijgen. Het resultaat mag er ook zeker zijn!
Voor mijn eindproject voor school was ik op zoek naar een fotostudio om mijn reclamespotje op te nemen. De ruimte in de studio was hiervoor ideaal. Ontzettend ruim en naast dat is er voor de crew/castleden een ontspannen plek om zich voor te bereiden of om te ontspannen. Daarnaast zijn de medewerkers van de studio heel behulpzaam. Ze helpen je met het opzetten van de set en zijn niet beroerd om advies te geven als je ergens tegenaan loopt. Al met al een uitstekende studio!
Hele mooie studio met een vriendelijke beheerder. De studio is zeer ruim en is erg veelzijdig, ook is deze met zowel ov als de auto goed bereikbaar. De eigenaar geeft snel antwoord en is zeer flexibel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid