facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Professionals in NAH

Professionals in NAH

Info

Professionals in NAH. Hierop kun je alle info vinden over begeleiding aan mensen met NAH in de thuissituatie en over scholing voor werkers in de zorg

Geschiedenis

• Het bieden van begeleiding aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel in hun eigen woon- en leefsituatie. Uitgangspunt hierbij is dat de cliënt zelf de reikwijdte van de begeleiding bepaalt.
• Het handhaven en/of bevorderen van het sociale, emotionele en maatschappelijke leven van de persoon met letsel.
• Het op consultbasis bieden van ondersteuning aan teams of netwerken van zorgverleners die te maken hebben met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en de daaruit voortkomende problematiek.



"Wij zijn een organisatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving. Bent u op zoek naar ondersteuning, voor uzelf of voor een naaste? Dan bent u bij ons misschien aan het goede adres."
Adres: Postbus 23, 7240AA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-442646
Stad: Lochem
Route: Postbus 23
Postcode: 7240AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: professionals in nah vacatures, werken met mensen met nah, nah begeleiding, nah stichting, professionals in nah inloggen, nah betekenis, omgaan met nah, nah professionals eindhoven
Recensies
Erg tevreden. Van mij krijgen ze een 10. Hele kundige professionele ondersteuning, ook voor de naasten. Ze komen al jaren bij m'n ouders/moeder en geven de steun die ze nodig hebben.
Sinds 2 jaar krijg ik begeleiding vanuit Professionals NAH. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik krijg. Ik heb 1 keer aangegeven dat een begeleidster niet bij mij paste. Ook daar staan zij open voor. Ik merk dat ik deze begeleiding nodig heb zeker ook omdat zij de weg weten met aanvragen bij instanties/ gemeenten. Ik wil hen aanbevelen voor mensen die het nodig hebben.
Een prettige organisatie die werkt vanuit de visie dat de cliënt de regie heeft. Mijn beleiders durven en kunnen open hun mening geven. Uit principe geef ik nooit de maximale score omdat er ruimte moet blijven voor verbetering en fouten want het is en blijft mensenwerk en niemand is perfect.
Ze maken hun cliënten kapot! Abrubt stoppen van de zorg. Het weigeren van het overdragen van de zorg. Het weigeren van het afstaan van het medisch dossier. Het niet willen geven van de mijn gegevens van de klachtencommissie. Geen enkel overleg met de nieuwe zorgverlener mogelijk. Pas op met deze groep !!!! Ze maken mensen kapot!!!!
Meest slechte organisatie ooit
verschrikkelijk bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid