facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Professional Beauty

Professional Beauty

Info

Ik ben Selina en ik doe er alles aan om jou blij en zelfverzekerd naar huis te laten gaan. Mijn specialiteiten zijn permanente make-up, wenkbrauwen en waxen. Tot snel in de salon!

Geschiedenis

Wenkbrauwen shapen en waxing specialist voor man en vrouw.



"Hoi! Ik ben Selina en ik doe er graag alles aan om jou met een fijn en voldaan gevoel naar huis te laten gaan na jouw afspraak in de salon. Mijn specialismes zijn permanente make-up, vivace behandeling en wenkbrauwen shapen."
Adres: Socratesstraat 202, 7323 PM Apeldoorn
Telefoonnummer: 06-36141116
Stad: Apeldoorn
Route: Socratesstraat 202
Postcode: 7323 PM



op zoek naar gerelateerd: Beauty behandeling Apeldoorn, Loseweg 48 Apeldoorn, PMU verwijderen Apeldoorn, PMU Specialist Apeldoorn, Beste schoonheidsspecialist Apeldoorn, Make-up Apeldoorn, Beauty salon, Rug harsen Apeldoorn
Recensies
Na jaren twijfelen toch de stap gezet om in ieder geval informatie in te winnen. Na zoeken op internet sprak de site van professional beauty mij aan en heb via whatsapp contact gezocht met Selina. Vrij snel ontving ik een reactie, het contact voelde gelijk prettig aan en Selina beantwoorden al mijn vragen. Selina is erg professioneel en werkt heel nauwkeurig, ze luistert naar jouw wensen en geeft advies. Het laten zetten van de wenkbrauwen viel mij 100% mee. Bij mij bleven de wenkbrauwen eigenlijk na de eerste behandeling al mooi zitten. Bij de 2de en 3de afspraak zijn er nog wat puntjes op de i gezet. Door de nazorg producten die je bij haar kan kopen heb ik ook totaal geen last gehad van jeuk of trekkerig gevoel. Ik ben HEEL blij met mijn wenkbrauwen!!! Had ik jaren eerder moeten doen! Ik kan Selina echt iedereen aanbevelen!Services: Ombre wenkbrauwstyling
Na een paar jaar twijfelen toch de stap genomen om te kiezen voor PMU. En wat ben ik er BLIJ mee. En wat doet Selina het super goed..ze heeft mij echt goed advies gegeven. Ik wou graag PMU maar wel natuurlijke wenkbrauwen. Nou dat is zeker gelukt! De salon ziet er top uit en Selina is een gezellige meid. Mocht je twijfelen dan geef ik je het advies ga eens in gesprek met Selina. Ze kan je echt goed adviseren. Selina nogmaals bedankt!Services: Powder brow styling
Via vriendinnen terecht gekomen bij Professional Beauty. Van te voren nog wel wat informatie opgevraagd waar ik snel en duidelijk antwoord op kreeg. Ik heb de behandeling eyeliner + Infralash genomen. Alles wordt duidelijk uitgelegd op de dag zelf maar ook de nazorg. Selina is een jonge vrouw die met veel passie, geduld en precisie haar vak beoefend.
Wat ben ik blij met PMU! Goed geadviseerd door Selina. PMU vond ik voor mijzelf eigenlijk te spannend en ging naar Selina voor een complete brow treatment. Alleen vervaagt de verf uiteindelijk. Ik wilde toch iets blijvend. Aangezien ik erg tevreden was over het verven het bepalen van de vorm heb ik een afspraak gemaakt voor PMU en denk nu... Waarom heb ik het niet eerder gedaan? Selina is een echte professional en geeft goed en eerlijk advies.
Professioneel, hygiënisch, precies, kundig, vriendelijk en communicatief heel sterk! Ben zo blij met m'n nieuwe wenkies die Selina vakkundig en geduldig heeft gezet. Zou haar iedereen aanraden! Toppertje! Dikke 10!
Toen ik voor het eerst bij Selina kwam was ik iet wat zenuwachtig ...waarom? Hiervoor had ik een aantal vervelende ervaring als het gaat om wenkbrauwafspraken. Ik kwam binnen met lichte, dunne wenkbrauwen waar allemaal gaten in zaten, nu een half jaar verder zijn ze een stuk beter. Ze laat liever een paar haartjes teveel zitten, dan dat ze je wenkbrauwen te dun maakt. Ze luistert echt naar je wensen! Als je de eerste keer bij haar binnen komt, vertel je je wensen en laat ze je zien wat haar plan is. Selina staat altijd open voor vragen, echt waar, geen vraag is te gek! In de salon hangt een hele ontspannen sfeer en Selina staat altijd open voor een gezellig praatje Ik kom er altijd met veel plezier en kijk keer op keer uit naar m’n volgende afspraak!
Super blij ben ik met mijn wenkbrauwen, iedere keer weer! Ik kijk er iedere keer ook weer naar uit om weer naar Selina te gaan. Als ik gezellig wil kletsen of juist even lekker wil liggen, dat voelt ze goed aan. Selina is erg belangstellend en luistert naar je wensen. Ook kan zij goed advies geven over, wat zij denkt dat mooi is. Ik krijg veel complimenten over mijn wenkbrauwen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Professional Beauty met het openbaar vervoer


Apeldoorn, Georg Hegelstraat 280 meter
17
2
Apeldoorn, Georg Hegelstraat 290 meter
17
2
Apeldoorn, Fugastraat 460 meter
17
2
Apeldoorn, Fugastraat 490 meter
17
2

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Professional Beauty.

Apeldoorn schoonheidssalon

openingstijden, locatie, vervoer. Socratesstraat 202 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Professional Beauty adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Professional Beauty. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Professional Beauty delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid