facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeverij 's Lands Welvaeren

Info

De beste plek voor een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak, een borrel, maar natuurlijk ook voor een uitgebreide lunch, diner of catering!

Geschiedenis

's Lands Welvaeren is een Grand-Café restaurant in de hoofdstraat van het watersportdorp Heeg. Overdag kunt u hier op het terras of in de zaak plaatsnemen en genieten van een lekker hapje of drankje. Ook 's avonds is er een uitgebreide dinderkaart.

Zodra het mooi weer is is het terras geopend zowel beneden als het dakterras. Deze kunt u buiten het hoogseizoen ook afhuren voor groepen.

Tevens beschikken wij over een catering service voor bij u thuis, aan boord, in u vakantiehuisje of op de camping. Voor mogelijkheden raadpleeg ons catering menu.



"Kindvriendelijk pannenkoekenrestaurant met speelhoek van ruim 40m2PannenkoekenSoepenBroodjesLunchgerechtenEnkele platesBoerenijsVoor groepsreserveringen, jubilea, verjaardagen, doopfeestjes ook buiten openingstijden geopend. Voor info mail [email protected]"
Adres: Harinxmastraat 50, 8621 BM Heeg
Telefoonnummer: 0515442271
Stad: Heeg
Route: Harinxmastraat 50
Postcode: 8621 BM


Recensies
Gereserveerd voor 6 volwassenen en 2 kinderen, we kwamen eten op een zaterdagavond. Laat ik positief beginnen: erg sfeervol restaurant met een ruime speelhoek voor kinderen. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. De erg jonge kinderen van de eigenaar hielpen ook mee maar die waren hier nog véél te jong voor. Helaas heb ik verder weinig positiefs te melden. We hebben ruim een uur en een kwartier op ons eten moeten wachten. Het verzoek om het eten van de kinderen eerst door te geven kon niet worden ingewilligd, de bediening durfde het bijna niet eens te vragen aan de zeer onprettige dame eigenaresse in de keuken. Sterker nog, toen de pannenkoeken eindelijk werden geserveerd moesten de kinderen nóg even wachten omdat hun eten nog niet klaar was. Kritiek werd door de eigenaresse niet geaccepteerd, ze schoof het af op het bedienend personeel. Er kon geen excuses van af. Deze mevrouw heeft van horeca en gastvrijheid geen idee. Laat ik ook positief eindigen: het eten was prima.
Super leuk familie restaurant. Lieve dames in de bediening. Een prima kaart en een prachtige ruime grote speelhoek! Dat is echt wel een aanrader. Onze kids hebben er erg lang gespeelt.. en wij hebben nog maar wat drinken en te eten besteld..Eten: 4/5
Niet verwacht, maar wat serveren ze een lekker stoofpotje zeg.
restaurant is begonnen met ander concept. Plates en pannenkoeken voor betaalbare prijzen. Er zit een prachtige grote speelkamer bij voor kinderen. Eten was heerlijk, prijs-kwaliteit is heel goed, wij komen hier zeker terug!
Dit is gewoon zo'n toko die t beter zou doen onder ander management... wie zet dr n 13jarige achter de bar?
Gezellig terras. Leuk concept qua diner. Maar het eten was vrij smakeloos. Een betere kok zou deze plek heel erg upgraden. De lekkernijen met koffie als afsluiter kun je beter overslaan, want de lekkernijen slaan werkelijk helemaal nergens op. Ik kan het eten geen hoger cijfer geven dan een 6+.
We hebben er gisteren heerlijk gegeten. Hele vriendelijke eigenaar en bediening. Een aanrader om hier te eten, goed en niet duur!
Bier besteld op terras daarbij ook gevraagd naar wat kaas / snack plank, maar dat hadden ze niet omdat het druk was... Nogmaals gevraagd of er nootjes hadden of iets in die trand. Maar nee hoor. Jammer!!! Andere kregen wel gewoon lunch etc.
Erg lang moeten wachten op het eten terwijl het nog tamelijk rustig was. Vervolgens was een groot deel van de gerechten allesbehalve warm. Smaak liet ook te wensen over. Hond vond het wel lekker.
Terug van weggeweest zijn we weer eens in Heeg. Ik hield meer van Lands Welvaren toen het nog de charme had van een bruin café, maar ja, het blijft nostalgie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid