facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeverij Restaurant de Rietstulp

Proeverij Restaurant de Rietstulp
Adres: Eperweg 66, 8167LJ Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578641454
Stad: Oene
Route: Eperweg 66
Postcode: 8167LJ



op zoek naar gerelateerd: de rietstulp oene nieuwe eigenaar, restaurant epe, rietstulp oene menu, rietstulp oene stentor, restaurant oene, dorpszicht oene, recensie rietstulp oene, www de rietstulp oene nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Rietstulp Restaurant de Rietstulp 2 meter Dit restaurant bestaat niet meer. Is afgebrand.
Cafe Restaurant Dorpszicht Cafe Restaurant Dorpszicht 2 km Overheerlijke biefstuk daar gegeten. Lekker een pepersaus erbij. Je kreeg er mega vee...
Recensies
Helaas is de rietstulp volledig verwoest door een uitslaande brand..... Erg jammer van dit karakteristieke pand. We hopen enorm dat er zo snel mogelijk weer een restaurant komt te staan met het zefde concept. We wensen de eigenaren en uitbaters alles wat nodig is. Heerlijk Hollands restaurant. Met een proeverij die we van harte aanbevelen.
Gezellig, Goede kwaliteit/prijs verhouding, wel druk, als je gevoelig bent voir lawaai, is het lastig praten. Tempo brengen van gerechten tot limit 22.00 u voor-en hoofdgerecht en 22.30 u voor toetje is prina. Dit tempo ligt stuk lager als het mooi weer is en buiten EN binnen redelijk vol zit capaciteit. Dan is aantal rondes voir dezelfde prijs lager. Dan zouden ze eigenlijk de eindtijd moeten verlengen. Zo nu en dan menu aanvullen met andere gerechten zou een pre zijn.
Prima eten goede tapas mooi gebalanceerde menukaart voor elk wat wils. Eten was goed warm en wordt voor ieder tegelijk aangeleverd. Voor mij enige waarom ik geen 5 sterren heb gegeven , miste soms wat bite of pit in het gerecht.
Zeer lekker eten voor een vriendelijke prijs. Vooral de Thaise kippensoep is zeer aan te raden! De bediening is vriendelijk, geduldig en netjes. Qua inrichting en locatie zijn wij wat minder tevreden. Wanneer het buiten nog licht is is het binnen erg kil. Wij hadden de neiging om het wat gezelliger te maken door de gordijnen zelfs wat dicht te doen. Overigens ook vanwege de privacy. Buiten zitten kan, maar je zit wel langs een vrij drukke autoweg en de zon verdwijnt al snel achter de bomen van de buren.
Vandaag met vier jonge kinderen, en mijn vrouw, bij de Rietstulp gegeten. Een kindermenu voor de jongste kinderen werd ter plekke samengesteld. De pannenkoeken voor de jongste twee smaakte als vroeger op de goede manier. De spare ribs waren wat te scherp gekruid voor onze zoon. De kabeljauw met mosterdsaus voor onze dochter was heerlijk. De boerenbruiloft voor mij en mijn vrouw was geweldig. De groenten en aardappels waren heerlijk en eens niet de standaard sperzieboontjes en gefrituurde "gebakken" aardappels. Echte mayonaise erbij en voor een redelijke prijs koninklijk gegeten. Voor-, en nagerechten waren ook heerlijk maar dan wordt het zo'n lang verhaal. Ongedwongen sfeer ook dus prima voor ons jonge gezin. 4 voor-, 6 hoofd-, en 6 nagerechten incl 12 consumpties minder dan € 190,=
Misschien hadden we pech maar onze ervaring was erg slecht. Net naar de site gekeken en wellicht was de chefkok er niet. Dat is mogelijk, maar dan mogen niet de normale prijzen gevraagd worden. We namen het menu omdat er voor een wildrestaurant erg weinig wild op de kaart stond.. zeg maar gerust niets. Het begon met het drinken: de witte wijn was kamertemperatuur. Rest van de avond geen drinken meer aangeboden gekregen. Ze zaten liever in een hoekje koffie te drinken. De tomatensoep smaakte naar rode bieten. Bij navraag gezoet met suiker, wat niet nodig hoort te zijn bij verse soep. In plaats van zalm kregen we een blok koolvis nou vooruit, misschien kabeljauw dat duidelijk uit de vriezer kwam, veel te waterig. Ook nergens terug te vinden op het menu maar was zeker geen zalm of schol. De 'lichtroze malse' varkenshaas was droog snel uit de vriezer in magmetron ontdooit? en te lang gebakken. De spitskool lag te zwemmen in de saus. Ook niet echt seizoensgebonden verse groente te noemen. Als ze hadden geadverteerd met 'eten zoals bij moeder thuis' had ik het gepaster gevonden. De prijs die ze ervoor vroegen was absoluut niet in verhouding. Wij klagen niet snel, maar dit was echt een flinke afknapper.
Zeer goede carpaccio. Heerlijk van smaak. Tournedos was heel mals. De peperjus en bloemkoolmouse gaf een extra lekkere smaak. Spareribs was zo mals dat het bijna vanzelf van het bot af viel. Zeer vriendelijke bediening en erg gastvrij. We hadden even gebeld of ze nog open waren nadat wij hadden gewinkeld bij de ARO. Bij aankomst was er een tafeltje gereserveerd. Een aanrader!!!
Uitstekende ervaring in de vernieuwde Rietstulp! Na de grondige verbouwing en de wisseling van uitbaters, hebben wij de "stoute schoenen" aangetrokken om weer eens bij de Rietstulp te gaan eten. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Eigenaresse en de medewerkster in de bediening stelde alles in het werk, om ons een aangename avond te bezorgen. Wij hebben "de proeverij" gekozen: hierbij kun je vanaf de kaart diverse voor-, hoofd-, en nagerechten kiezen. Vooral de pompoensoep, wildstoof en de mozarella/kaasstengels zijn aan te raden. Maar de overige gerechten voor zover door ons geprobeerd zijn goed van smaak. Al met al een hele verbetering t.o.v. "vroeger". Echt een aanrader, betaalbaar en in een mooi verbouwde zaak. Volgende keer gaan we a la carte proberen.
Vreselijk ziek geworden van het kippenhok. 2 zielige bolletjes kip kerrie uit een oud bakje van de supermarkt. Voor de dikke prijs kon er geen stukje brood vanaf. het andere dure gerecht was een opgewarmt blikje ragout. Bij het afrekenen was het allemaal nog duurder dan op de kaart. Advies? Snel doorfietsen! 1 ster is te dik betaald!
Heerlijk proeverij gedaan. Geweldig genoten heet vriendelijke bediening. Alleen honden mogen niet in restaurant. Was voor ons geen probleem. Zijn buiten gaan eten. Je kunt er onbeperkt proeverij genieten. Heel veel gerechten op kaart. Geweldige formule.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid