facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal Nevel

Proeflokaal Nevel

Info

Het proeflokaal bij de Nevel Brouwerij. Maak kennis met écht wild bier.

Adres: Waalbandijk 8D, 6541 AJ Nijmegen
Telefoonnummer: +31611119855
Stad: Nijmegen
Route: Waalbandijk 8D
Postcode: 6541 AJ



op zoek naar gerelateerd: Proeflokaal Nijmegen, Proeflokaal Bregje, De Nevel, Brouwerij Nijmegen, Nevel Meander kopen, Wild Ale bier, Nevel festival Nijmegen, Nevel Muze
Recensies
Heerlijk gezeten. En perfecte gast vrouw. Bieren super lekker bij goed passend kaas plankje
Gezellig afgelegen pareltje aan de Waal. Nevel brouwt met wilde gisten, dus wees voorbereid op een zuur avontuur.
Super fijne service en heerlijk bier! Ze hebben ook een proeverij en dan kan je zelf drie proefglazen uit kiezen. Natuurlijk kun je je ook laten adviseren!
Eten in de brouwerij, leuke ervaring, maar had er meer van verwacht. Er werden bijzondere ingredienten gebruikt, maar de smaak was niet altijd even goed in balans. De bieren lijken door de wilde brett gist erg op elkaar en zijn naar mijn mening erg duur.
Geweldige brouwerij met nu ook een fijn proeflokaal. Enthousiast personeel met passie voor hun product. Kennis hebben ze ook, ze kunnen je van bijna elk bier uit hun hoofd vertellen wat er in zit en in welke volgorde je het beste kunt drinken. Daarnaast is de kaas selectie geweldig!
Lekker bier. Leuke plek. Aardige mensen.
Bijzondere bieren, en gepassioneerd personeel. Een must voor de bierliefhebber
Unieke brouwerij voor Nederland. Mooie, complexe en bovenal heerlijke wild vergiste bieren met bijzondere natuurlijke ingrediënten.
Leuke plek, leuk personeel, heel mooi wild bier, buiten de eigen bieren ook hele mooie gastbieren op de kaart. Zeker een plek om te bezoeken.
Heel bijzondere smaken gezellig team
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Proeflokaal Nevel.

Nijmegen biercafé

openingstijden, locatie, vervoer. Waalbandijk 8D kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Proeflokaal Nevel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Proeflokaal Nevel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Proeflokaal Nevel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Selbachs Selbachs 969 meter Vriendelijke en makkelijk te benaderen werknemers. Met een stelletje vrienden heen ge...
Café Wunderkammer Café Wunderkammer 1 km Leuke kaart drank. Lekkere vegan bitterballen. Biertje van 11,50 en 15.6% veel te kou...
Café Samson Café Samson 1 km Een geweldig café met een uitstekende service en gepassioneerde vakmensen. Een begrip...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid