facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal Mimi

Proeflokaal Mimi

Info

Het nieuwe food & lifestyle restaurant!
♡ Ontbijt ♡ Lunch ♡ Wijnbar ♡ Accessoires ♡ Koffie ♡ Patisserie ♡ Lifestyle ♡

Geschiedenis

MAAK KENNIS MET PROEFLOKAAL MIMI
Mimi is hét nieuwe food & lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs.
U vindt Mimi naast de Valk Versmarkt op hetzelfde terrein als Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw.
Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt.
U kunt hier op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Heeft u bijvoorbeeld weleens van een Gua Bao broodje gehoord?
Proef onze huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van ons eigen koffie melange.
Daarnaast is mimi straks uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en watertandende snacks.
Mimi maakt uw bezoek nog leuker want u kunt er namelijk niet alleen eten & drinken maar ook allerlei gave producten kopen…
Van de tafel waaraan u heeft gezeten tot de glazen waaruit u heeft gedronken, van het bord waarvan u heeft gegeten tot aan de schoenen van de bedieningsbrigade!
TOT GAUW BIJ PROEFLOKAAL MIMI!

Adres: Veurseweg 214, 2252 AH Voorschoten
Telefoonnummer: 0715613736
Stad: Voorschoten
Route: Veurseweg 214
Postcode: 2252 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: proeflokaal mimi openingstijden, van der valk voorschoten, proeflokaal mimi ontbijt, versmarkt voorschoten, proeflokaal mimi reserveren, restaurant voorschoten, mimi voorschoten openingstijden, koffie drinken in voorschoten
Recensies
We komen hier regelmatig. Altijd prima eigenlijk. De koffie is niet waanzinnig maar ook niet slecht. De wijkeuze is dan weer helemaal top. De meeste gerechten van de spcialiteiten zijn lekker, de rest hebben we eigenlijk nooit geprobeerd. Tot nu toe altijd vriendelijke service! Vegetarische menuopties: Vooral de boontje tempura zijn bij ons favoriet. Kindvriendelijkheid: Wij komen er vaak met onze dochter van 4. Er is niet iets voor kids om mee te spelen of speciale kinderstoelen, maar ze zijn wel altijd erg aardig voor haar.
Tamelijk aparte gerechten. De kip kwam, anders dan de menukaart doet vermoeden, uit het frituur wat naar mijn idee erg teleurstellend was. De flammkuchen met truffel was ook erg jammer aangezien de truffel onvindbaar was en het vrij klein was voor wat je ervoor betaald. Interessant om eens gegeten te hebben, maar hier kom ik niet meer.
Tweede keer dat ik er ben , vorige keer de gehaktbal genomen die naast het brood werd geserveerd. Dit maal kwam de gehaktbal boven op de boterham met jus, gevolg de gehaktbal was zalig maar de boterham was sompig van de mayonaise en de jus Heb er wat van gezegd ""Zo maakt de kok het". Dat kan wel wezen maar de overeenkomst tussen een boterham met snot en deze boterham was groot!
Voor eerst geweest. Erg leuke ambiance en vriendelijk personeel. Qua eten niet onaardig, maar sommige gerechten mocht wat warmer opgediend worden. Lauwwarm vlees op soepje vind ik, is persoonlijk natuurlijk, niet zo. Wij waren daar s avonds ivm feest, want normaal kun je daar ontbijten en lunchen. Zal dat zeker ook eens doen. Alle producten zijn vers cq streekproducten. De verfwinkel zit er aan vast.
Naast de Verswinkel van vd Valk zit een alleraardigst proeflokaal. Vanbinnen ziet het er prachtig uit maar wij zaten buiten. Als je buiten zit verwacht je niet veel van dit petit restaurant. Maar wat heb ik daar in vergist! Het eten wordt daar met liefde gemaakt en dat is te proeven. Ik had fish and chips en op aanvraag een salade erbij en mayonaise. De patat was vers gemaakt en was heel knapperig, zo ook de kibbeling. De chef is ook gespecialiseerd in vis volgens de serveerster die alleraardigst was. De porties waren voldoende, de prijs erg vriendelijk. Wat ook bijzonder was dat er ouderwetse linnen servetten op tafel lagen. Het is erg de moeite waard om hier een keer te eten of te proeven. Let wel op de openingstijden! Volgende keer gaan we denk ik binnen zitten!
Huiselijk, stijlvol en ongedwongen...De knolselderijsoep met truffel en croutons is echt een aanrader. De bediening is allerhartelijkst. Verbeterpuntje/Tip : zorg voor vers, warm ambachtelijk brood van de bovenste beste kwaliteit en je zult merken dat klanten ook blijven terugkomen...
Heerlijk lunchen altijd! Vergeet alleen niet te reserveren, want het zit bijna altijd vol
Grandioos opgezet, kleine kaart en heerlijk gegeten. Vriendelijke bedieningEten: 5/5
Vanochtend ontbijt genomen, ik heb werkelijk nog nooit zo'n gortdroge ontbijt gehad. Had een gebakken eitje op toast besteld, alsof het gisteren gebakken was en vandaag geserveerd. Vreselijk slecht. Toast kon je ook tegen de muur op gooien, zo hard. Alles bij elkaar genomen was t de prijs en t ontbijt totaal niet waard! Zeker niet voor herhaling vatbaar.
Geweldige kaart en locatie om gezellig te lunchen. Ik kom er heel erg graag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid