facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal De Kruis

Proeflokaal De Kruis
"Wij zijn een bier proeflokaal met een kleine lunch/dinerkaart erwtensoep, sate, haasbiefstuk,schnitzel,pasta of stamppotHet is zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsborrels en andere partijen. U kunt ook een high beer reserveren. Voor overige vragen kunt u terecht via email: [email protected]"
Adres: Lagedijk 13 , Zaandijk 1544 BA, NL
Telefoonnummer: 075 621 5367
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 13
Postcode: 1544 BA


Openingstijden

Maandag: 11:00-19:00
Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-01:00
Zaterdag: 11:00-00:00
Zondag: 11:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: Café Zaandijk, Zaandijk restaurant, Wolfsend Zaandijk te koop, Bierproeverij Zaandam, Restaurant Zaandijk Smuiger, Bierproeverij met eten, Slager aan de Schans, Lunch Zaanstreek
Recensies
Gezellig terras, zeer vriendelijke bediening en heerlijke broodjes bal en zelfgemaakte tonijnsalade!
Heerlijk gegeten en bijzonder gezellige sfeer. Ook een vriendelijke bediening. Ook om even van een drankje en een klein hapje te genieten , een aanrader. Eten: 5/5
Gezellig biercafé met heerlijke biertjes. Personeel is erg vriendelijk en geeft goede adviezen over bier. Bij mooi weer kun je er lekker buiten zitten op het terras.
Eten goed, bediening waardeloos de dame heeft alleen interesse in bekende gasten nieuwe gasten laat ze links liggen, niets kan is haar gemiddelde reactie. Na 6x vragen om bediening en 0 reactie hebben wij maar afgerekend. En op een steenworp afstand de avond voortgezet. Zij begrijpen het wel. Proeflokaal de Kruis 1x nooit meer. Gewoon links laten liggen zolang de blonde daar werkzaam is.
Leuk cafe met terras, op loopafstand van de Zaanse Schans. Heerlijke maaltijd, in ons geval kipsate met salade en friet en hamburger idem, tegen een eerlijke prijs. Top!
Genoeg tafeltjes om te zitten. Niet te rustig en dus niet te druk. Hing een goede sfeer. Genoeg keuze uit soorten bier en het personeel was vriendelijk
Heeĺ leuk eet cafe met hartelijke bediening De hond was gewoon welkom Leuke ervaring
Leuk terras buiten en prima bierselectie. Binnen met rumoer wat lastig elkaar te verstaan maar wel erg gezellig en vriendelijk personeel.
Op zaterdag lekker gaan eten met 4 personen. Hadden ons verheugd. Netjes een week daarvoor gereserveerd. Kom je binnen. Geen plaats en helemaal stamp vol. Wij konden aan de bar gaan zitten. Er zou waarschijnlijk een tafel vrij komen maar dat was niet zeker. Binnen was het 1grote tyfus herrie en schreeuwende gasten. De bediening gaf toe dat ze eigenlijk niet reserveerde. Nou daar zit je dan met de ziel onder je arm. Nadat 1 debiel in de hoek van het café zichzelf graag hoorde praten en dat zo luidt moest doen dat het overstemde tov de rest van de gasten, zijn wij gefrustreerd opgestapt. Buiten werden wij nog aangesproken. De medewerker verklaarde dat er normaal geen reserveringen aangenomen werden in hun bedrijf en dat de eigenaar het vergeten was. Het enige wat te horen kregen was sorry sorry. Nog gekeken of we ergens anders konden eten. NATUURLIJK NIET. ALLES VOL. DAG GEZELLIGE AVOND!!!! KOM ER NOOIT MEER. HARTLIJK DANK VOOR DE ONVERGETEN AVOND!!!!
Vriendelijke bediening. Tip: lekker huisgemaakte cheesecake.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid