facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal de Kleine Schorre

Proeflokaal de Kleine Schorre

Info

Proef, beleef en geniet bij Proeflokaal De Kleine Schorre op het erf van de Wijnhoeve gelegen op het mooie Schouwen D®uiveland.



"Welkom bij Proeflokaal De Kleine Schorre. Proef, beleef en geniet van al het goede dat Zeeland te bieden heeft. Ons Proeflokaal behoord bij de Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor op het mooie Schouwen D®uiveland.Wij hebben heerlijke wijnen en verschillende lekkernijen van dagelijks wisselende kaart. Kom proeven en laat u verrassen!"
Adres: Zuiddijk 4, 4315 PA Dreischor
Telefoonnummer: 310634502758
Stad: Dreischor
Route: Zuiddijk 4
Postcode: 4315 PA



op zoek naar gerelateerd: de kleine schorre wijn kopen, barrique de kleine schorre, de kleine schorre klm, kleine schorre bestellen, de kleine schorre camping, de kleine schorre pinot gris, de kleine schorre blanc, wijnfeest kleine schorre
Recensies
Prima plaats om te genieten en te proeven van het ruime aanbod van kleine schorre wijnen. Vandaag als alternatief voor de voortreffelijke Rivaner een Blanc geproefd. Hoog in mineraliteit en zuur. Een echte aanrader, net zoals het proeflokaal. Twee flessen Blanc in de winkel gehaald. Proost!
Heerlijke plek
Parkeren: Mooie Rolstoeltoegankelijkheid: Goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid