facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal Bregje Zoetermeer

Proeflokaal Bregje Zoetermeer

Info

Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs.

Geschiedenis

Proeflokaal Bregje staat voor lekker en betaalbaar eten.

Adres: Oostwaarts 27, 2711 BA Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793030362
ln.ejgerblaakolfeorp@reemreteoz
Stad: Zoetermeer
Route: Oostwaarts 27
Postcode: 2711 BA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: proeflokaal bregje zoetermeer zoetermeer, bregje zoetermeer iens, bregje zoetermeer reserveren, oostwaarts 27 zoetermeer, bregje zoetermeer menukaart, bregje leidschendam, bregje zoetermeer recensies, menukaart bregje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 2 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Zoetermeer Zilverstraat. Hier vind je alle ba...
McDonald's Zoetermeer & Bleiswijk McDonald's Zoetermeer & Bleiswijk 2 km The Big Tasty was niet meer verkrijgbaar heb maar wat anders genomen
Eten & Zo Eten & Zo 2 km Bij Eten & Zo staat uw avond in het teken van genieten, gezelligheid en lekker eten e...
Recensies
Leuk restaurant en lekker eten voor een hele mooie prijs, dit maakt uit eten gaan nog eens leuk en betaalbaar! Restaurant is mooi en ruim ingedeeld, enige 2 minpuntjes waren het lange wachten op ons hoofdgerecht maar dat is ook te snappen met een tekort aan personeel en de tafels die allemaal plakken door het lange gebruik van desinfectiemiddel wat de lak van de tafels heeft aangetast, misschien iets van een transparante ‘mat’, tafelkleden of werken met placemats om dit tegen te gaan?
Gezellig restaurant met prima bediening! We hebben hier ontzettend genoten en lekker gegeten.
Heerlijk eten voor een klein prijsje. Vaak een vernieuwde menukaart. Snelle service, vriendelijk personeel. Aanrader is het proeferij voorgerecht zie foto Wij blijven zeker komen.
Van te voren gereserveerd. Aankleding is prima, groot terras aanwezig. De bediening was erg vriendelijk. Jonge meiden die hard aan het werk waren en toch aardig bleven. Het eten was prima. Niet teveel, niet te weinig. De burrito was in de saus bijna verdronken, de smaak was wel goed. Voorgerecht en toetje ook goed. Eén opmerking... we hebben lang moeten wachten. Totaal 2,5 uur gedaan over 3 gangen. Daarom 4 en geen 5 sterren. Overall een aanrader!
Proeverijen van starter en dessert en een heerlijke sucadelapje met rode kool en stoofpeertje genomen. Heerlijk gegeten! Super vriendelijke bedieningEten: 5/5
Veel verschillende gezichten aan tafel waardoor er een aantal dingen fout gaan. Wel vriendelijk personeel en als er iets niet helemaal goed gaat het wel naar tevredenheid wordt opgelost. Al met al een gezellige avond gehad met prima eten voor een leuke prijs.
Heerlijk gegeten voor een geweldige prijs. Het eten was erg smakelijk en het waren ruime porties. De bediening was erg vriendelijk en snel. Een aanrader!!
Een gezellig "proeflokaal" waar maaltijden 4 sterren verdienen..! Het personeel staat met humor en een glimlach garant voor een goeie service. Zeker een aanrader!!
Echt heerlijk gegeten voor een prima prijs! Een menukaart vol fijne gerechten, wat de keuze moeilijk maakt. Gezellige bediening en de serveerster, die er pas 3 dagen werkt, is een schatje. Mijn vriendin en ik komen snel weer!
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Proeflokaal Bregje Zoetermeer met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Stadhuis 170 meter
3
34
4
Zoetermeer, Stadhuis 200 meter
3
34
4
Zoetermeer, Zwaardslootseweg 300 meter
165
70
Zoetermeer, Salomeschouw 320 meter
165
Zoetermeer, Zwaardslootseweg 330 meter
165

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid