facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje

Info

Je kunt van maandag t/m donderdag een driegangendiner eten voor €14,50.
Van vrijdag t/m zondag kun je een driegangendiner eten voor €16,50.

Label

Proeflokaal Bregje staat voor lekker en betaalbaar eten.

Met zorg hebben wij heerlijke gerechten samengesteld tegen een zeer goede prijs.
Daarbij kun je komen genieten van onze heerlijke geselecteerde bieren en wijnen.



"Proeflokaal Bregje staat voor lekker en betaalbaar eten.Met zorg hebben wij heerlijke gerechten samengesteld tegen een zeer goede prijs.Daarbij kun je komen genieten van onze heerlijke geselecteerde bieren en wijnen.Je kunt van maandag t/m donderdag een driegangendiner eten voor €17,50.Van vrijdag t/m zondag kun je een driegangendiner eten voor €19,50"
Adres: Vijf Werelddelen 77 , Rotterdam 3071 PS, NL
Telefoonnummer: 010 737 1609
ln.ejgerblaakolfeorp@madrettor
Stad: Rotterdam
Route: Vijf Werelddelen 77
Postcode: 3071 PS



op zoek naar gerelateerd: proeflokaal bregje nieuwegein, proeflokaal bregje breda, proeflokaal bregje zoetermeer, proeflokaal bregje oosterhout, proeflokaal bregje rotterdam, proeflokaal bregje ridderkerk, proeflokaal bregje alkmaar, proeflokaal bregje veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnbar Maaskant Wijnbar Maaskant 155 meter Wat een prachtige zaak zeg en het eten is ook super. Bediening was ook top Zo doorgaa...
Obba Obba 664 meter Na Obba Lounge Restaurant & Obba's Foodbar nu dan ook Obba Catering! Nu ook thuis of ...
Café Rotterdam Café Rotterdam 954 meter
Het Gesprek Het Gesprek 1 km Beetje verscholen op de Glaskade. Heerlijke locatie met mooi uitzicht. Bediening is v...
De Swaan De Swaan 1 km Hier neergestreken op het terras. Heerlijk in het zonnetje een lunch genuttigd, nadat...
Water Water 1 km
De Buuren De Buuren 1 km
Nul10 Nul10 1 km Wat een tegenvaller was dit. Verbrand eten en slechte wijn. We kregen alle gerechten ...
van Leeuwen van Leeuwen 1 km Fijn en net bedrijf om er te zijn. Ik word altijd op een correcte manier behandeld. A...
Van t Spit Van t Spit 1 km Net via Deliveroo besteld. Een hele kip voor 2 personen 28 euro, krijg je een mini ha...
Vincent Vincent 1 km Fijn gedineerd, eten was lekker, op tijd bereidt en de bediening was uiterst vriendel...
Rokkaa Rokkaa 1 km Nou. De locatie op zich zou top kunnen zijn, alleen waren er een aantal gerechten nie...
The Greek Kitchen The Greek Kitchen 1 km Precies wat je van een Griek kan verwachten. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs!
Dertien Dertien 1 km Wij zijn 2e kerstdag 2022 aangeschoven. Het restaurant is gemakkelijk te vinden op ee...
Recensies
Eerste ervaring met Bregje is positief! Online gereserveerd. Je kunt vlakbij parkeren. Locatie is leuk met zicht op de haven. Binnen leuk ingericht en vond het er keurig uit zien. Leuke kaartje met genoeg keuze. Het voorgerecht voor 2 viel in de smaak. De hele zaak was vol en het personeel keihard aan het werk. Chapeau! Soms moest je iets langer wachten op het drinken en het eten was eerder lauw als warm. Het personeelstekort in de horeca is ook hier aanwezig. Porties zijn verder ruim en het personeel erg vriendelijk. Voor een schappelijke 82 euro met 2 personen een leuke avond gehad en lekker gegeten.
Lekker gegeten in dit gezellige restaurant aan de Entrepothaven. Bediening was zeer vriendelijk en attent. Driegangenmenu is een uitstekend concept. Kwaliteit/prijs is prima in orde. Niets te kort gekomen. Het kan wel wat gehorig zijn als er grote groepen aanwezig zijn.
Goed gegeten voor de prijs die je betaald, alles ook snel op tafel. Lekkere drankjes, vriendelijke bediening, mogen iets meer oplettend zijn, ik had al even een leeg glas en wilde iets bestellen alleen dat werd niet gezien. Toen ik het vroeg aan diegene die het eten bracht zou ze een collega sturen alleen die kwam helaas niet... Maar verder een aanrader, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heerlijke menu’s. Niet te veel en precies goed. Alleen had er iets meer pepersaus bij mogen zitten. Voor de rest was het heerlijk!!! Mojitos zal ik persoonlijk niet nemen want die smaken naar niks. Die blauwe bregje cocktail was heerlijk
Lekker gegeten. 3 gangen voor 17.50. Geen grote porties maar goed van smaak en voor elk wat wils.Eten: 4/5
Het eten was best lekker voor de prijs die je betaalt, maar de keuze qua hoofdgerechten is vrij beperkt als je vegetarisch eet. De bediening was erg vriendelijk, maar er gingen wel wat kleine dingetjes mis met het bestellen van drinken. Dit werd gelukkig allemaal snel opgelost. De cocktails bevielen gelukkig wel erg goed.
Slechte ervaring gehad. Het eten was koud en de porties waren erg klein vooral het dessert leek gemaakt voor een kindermenu. Daarnaast kwam er niemand langs om te vragen of we iets wilde drinken, het was moeilijk om aandacht te krijgen van de bediening. Je kan niet te veel verwachten voor het bedrag wat je betaald, maar dit was gewoon slecht. Wat het al helemaal een nare ervaring maakt is dat we allemaal dagen lang last hebben gehad van onze darmen en echt ziek zijn geworden na het eten. Zou het iedereen afraden om hier te gaan eten.
Eerste Kerstdag hebben wij hier heerlijk gegeten. Voor een extra tussengerecht gekozen. De vier gangen werden met voldoende tussentijd geserveerd. Geen overdreven grote porties maar wel voldoende en bovendien wordt alles heerlijk bereid en mooi gepresenteerd. Het personeel is heel vriendelijk en de sfeer is goed. Wij hebben een leuke avond gehad, heerlijk gegeten en dit alles voor een goed betaalbare prijs. Zeker een aanrader!
Goed eten echt waar, sfeer ook super leuk en gezellig. Bij binnenkomst gelachen met een van de serveersters dus beloofde veel goed. Eten verliep ook goed qua tijd. Alleen het toetje liet 45 min op zich wachten. Er kwam na die 45 min een meid langs en vertelde dat er wat vertraging was. Hadden we nog niet gemerkt na 45 min haha. Ze bood ons een drankje aan ter compensatie. Super lief, we bestelde 2x thee 1x cola 1x bier. 20 min later kwam ons toetje. Nog geen drankje. Toetje op 30 min na ons toetje geen drankje. Ook ineens aan onze kant geen personeel meer te zien. Jas gepakt en gaan betalen. Daar gemeld dat we op een drankje zaten te wachten maar hoefde niet meer. Die dame wist van niks! Wij het verhaal uitgelegd en hoe die andere dame eruit zag, volgens hun was zij al naar huis.. nou al met al vaag verhaal.
Enorm gastvrij ontvangen. Van te voren gebeld of er een plekje was om onze baby te voeden. Dit werd goed geregeld. Uiteindelijk was mijn vrouw net voeden toen het hoofdgerecht werd geserveerd. Die van haar werd opnieuw bereid, zodat ze na het voeden een lekker warm gerecht op tafel had. Echt chapeau voor het meedenken! Dit maakt echt een verschil. Eten was van superkwaliteit. Smaakvol, goede hoeveelheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Proeflokaal Bregje met het openbaar vervoer


Rotterdam, Vrij Entrepot 230 meter
77
Rotterdam, Lodewijk Pincoffsbrug 250 meter
77
Rotterdam, Lodewijk Pincoffsbrug 280 meter
77
Rotterdam, Koninginnebrug 310 meter
32
Rotterdam, Koninginnebrug 330 meter
547

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid