facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proeflokaal Arendsnest

Proeflokaal Arendsnest

Info

Proeflokaal Arendsnest

Geschiedenis

Proeflokaal Arendsnest is uniek in opzet! In tegenstelling tot de overige biercafés in Amsterdam en Nederland, die voornamelijk Belgisch bier tappen, wordt in Proeflokaal Arendsnest alleen bier van Nederlandse brouwerijen geschonken. Er is keus genoeg. Wist u dat er meer dan 170 brouwerijen in Nederland zijn?

Momenteel hebben wij meer dan 100 verschillende bieren op fles op voorraad en maar liefst 30 op tap. Daarnaast heeft Proeflokaal Arendsnest diverse andere Nederlandse dranken: 3 ciders, meer dan 40 jenevers, meer dan 15 likeuren, meer dan 5 single malt whisky's en 4 biologische vruchtensappen. Verder schenken wij rode en witte wijn en biologische frisdranken. Voor de kleine trek hebben wij een ruim assortiment Nederlandse kazen en worsten.

Tevens beschikken wij over een Proeflokaal voor bierproeverijen (maximaal 32 personen) http://www.bierproeverij.nl In het café kunnen gasten niet alleen terecht voor een lekker glas bier maar er ook wat over leren.

Ons personeel weet alles van de specialiteiten van het café en vertelt er graag over. Geniet van een goed glas drank in een gemoedelijke sfeer in een mooi café aan de Amsterdamse Herengracht!



"Did you know there are more than 300 breweries in Holland? In Proeflokaal Arendsnest we only serve beers from Holland. We are proud to say we have 52 beers on draft and more than 100 beers on bottle/can.In the heart of Amsterdam on Herengracht 90, we have been serving our special Dutch beers for almost 20 years now. Beer lovers from all over the world recoqnize us for our love and expertise in Dutch beers and our employees love to tell you more.The bar has an intimate setting, includes a terrace along the canal and a tasting room where we organize beer tastings for groups up to 32 persons. In the bar itself our guests can not only enjoy a good beer, but they can also learn about what they are drinking."
Adres: Herengracht 90, 1015 BS Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 4212057
Stad: Amsterdam
Route: Herengracht 90
Postcode: 1015 BS


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: arendsnest kasteel, biercafe amsterdam, arendsnest b&b, arendsnest t shirt, in de wildeman, cause beer loves food, arendsnest duitsland, gollem amsterdam
Recensies
Geweldige plek met veel verschillende lokale bieren. De barmannen hebben goede kennis van zaken. Niet alleen de bieren maar ook de omgeving en adviseren je graag. Ik kom hier niet vaak, maar als ik iemand Nederlands bier moet laten proeven, dan altijd hier.
Meer dan 50 bieren op tap en allemaal Nederlands! Volgens mij is dat uniek
4 sterren, er moet iets te verbeteren blijven. Maar wat een mooie plek is dit. De sfeer is goed, het personeel aardig en attent en weet ook over bier te praten. Dat laatste, bier, dat is er in vele soorten en maten. Aanrader!
16-09-2022: Vandaag opnieuw langs geweest op uitnodiging van eigenaar Peter. Zeer vriendelijk ontvangen en fijn dat de eigenaar hiervoor de moeite neemt. Eveneens goed geholpen en geadviseerd door het barpersoneel van deze avond. Gezellige avond gehad met een paar lekkere bieren. Totale andere ervaring dan enkele maanden geleden. Al met al genoeg reden om nog eens langs te gaan! Oud: Bloedchagrijnige serveerster. Kortaf en erg onvriendelijk. Nemen ook nog eens geen contant geld aan? Vreselijke ervaring. Nooit meer Arendsnest. Deze mensen zijn alleen met zichzelf bezig ipv met de klant.
Voor de liefhebber van speciale biertjes een must wanneer je op bezoek bent in Amsterdam. Vergeet niet naar het toilet te gaan!
De mooiste plek om een bijzonder groot aanbod van Nederlands bier te proeven en drinken. Aangenaam warme sfeer met zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Leuke bierkaart maar qua café is het naar mijn smaak niet een plaats waar ik vaker zou komen
Leuke tent met genoeg verschillende biertjes om elke keer verrast te worden. Kok zeker snel terug
Geen idee hoe het hier ik een ‘normale’ dag is, maar ik schuilde hier ten tijde van storm Corry en werd perfect bediend door vriendelijke dames die me ook lekker de onbekende biertjes 54 soorten uit de tal! lieten proeven en er een heerlijk kaasplankje met erg lekkere bierworst bij serveerden. Dus ook als de storm weer ligt, kom ik graag nog weer een keer proeven in dit nest!
Net buiten het meest toeristische gedeelte van Amsterdam gelegen en zeker één van de beste Biercafé's in de stad. Het personeel heeft kennis van zaken en weet je met zekerheid te vertellen wat wel of niet jouw smaakt. Als je naar de WC moet, neem de trap naar beneden even, trust me on this.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid