facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proef Zoetermeer

Proef Zoetermeer

Info

Eet met de Makers, de Passionisten en uw metgezellen. Op alle vlakken kwaliteit, maar ook eenvoud Dit is samenzijn, samen één zijn, samen samen zijn.

Adres: Dorpsstraat 110, 2712 Zoetermeer
Telefoonnummer: 0613870250
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 110
Postcode: 2712


Recensies
Prima restaurant voor een prima prijs. Niet spannend of uitdagend, gewoon degelijk eten. De tweepersoons tafels staan er dicht op elkaar. Ik had met mijn iets vollere maat moeite om aan tafel te gaan zitten, en heb met de persoon achter me moeten schuiven om enigsinds comfortabel te kunnen zitten. En ook daarna botsten onze stoelen steeds tegen elkaar. Na het drinken duurde het even voor ze de bestelling kwamen opnemen, en voor het voorgerecht kwam, maar het was redelijk druk. Daarna liep het wat meer door. De bediening is prima, vriendelijk, maar vlot. Het blijft niet bijzonder bij. Al met al prima om een avondje met een wat kleiner budget uit te gaan eten. Het zal geen restaurant zijn waar ik op terugkijk en denk: 'weet je nog hoe lekker we daar hebben gegeten.'
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Op donderdag avond met 2 volwassen en een kind gegeten voor een leuke prijs. Kinderhoekje had fijn geweest maar voor ons niet noodzakelijk. Kindermenu was goed bevallen. Met drankjes erbij rond de 60/65 euro betaald. Porties zijn wat klein voor grote eters. Maar je kan voor een extra bedrag rond de 4 a 5 euro een voorgerecht extra bestellen als tussengerecht. Locatie is perfect, parkeergarage zit ernaast.
Restaurant Bregje Zoetermeer Datum 20 mei 2023 Nieuwe eigenaar. Besteld : -Jill Carpaccio royal Ossenhaas Chocodroom -Mark: Carpaccio royal Loaded fries Chocodroom -Lexa: Lievelingssnack: Kaassouffle met patat appelmoes major en kinderijs Wat ik er van vond: Carpaccio was op een groot boord. Mooie kleur vlees. Met beetje pijnboompitten rucula sla en een lekkere pesto saus. De smaak was lekker. Het blijft mijn favo carpaccio. Ook al hebben ze een nieuwe eigenaar. Gelukkig is de carpaccio het zelfde gebleven. Ossenhaas zag er goed uit. Mooi op het boort met groente en pepersaus. Het zag er te gaar uit van de buitenkant. Maar gelukkig was het medium van binnen. De kleur was goed roze en wat niet te taai. Was een heerlijke combinatie samen met de pepersaus. De groente was niet zo mijn ding. De patat was wel anders dan de vorige eigenaar, maar het was lekker met een bakje mayonaise er bij. Chocodroom was leuk om te zien op het boordje. Rechts lagen er 2 kleine brownies. In het midden was er een bolletje vanille ijs met oreo crumble en links zat een pure chocola bakje met chocomoes er in. Was een lekkere combinatie. Zelf had ik ook nog een moctail watermeloen sugger besteld. Dit was ook heerlijk van smaak. Voor de mensen die van zoet houden, echt een aanrader. Mark vond het eten weer heerlijk. De loaded fries heerlijk en pittig tegelijk. Lekkerder dan "de beren". Zijn cocktail watermeloen frizz was een lekker drankje voor bij de zon. Lexa vond het eten heerlijk. Haar kaassouffle op en wat patatjes. Ijsthee green en een kinderijsje. We hebben goed gegeten dus De bediening die daar rond lopen waren vriendelijk en zorgde dat de mensen die daar aten, het goed hebben. De sfeer was gezellig en niet te druk. Kindvriendelijkheid: Ze hebben een menu voor kinderen. Parkeren: In de garage bij de Hoogvliet na een uur wel betalen Bij de bios kan je ook parkeren na 2 uur betalen Ze hebben nog der naast een parkeer plek dat je kan betalen. Maar in de stad zijn er genoeg parkeer plekken wat na 2 uur pas betalen is. Rolstoeltoegankelijkheid: Je kan er met de rolstoel wel in en komen. Even over een hobbel heen aan het begin. Maar je kan der gewoon zitten.
We waren met twee en bij binnenkomst zei de bediende dat ze moest kijken of er nog plaats is, omdat het erg druk is. We werden toegewezen naar een tafeltje in de hoek, die volgens haar nog vrij was. We hebben zeker 2 uur in dit eettentje gezeten en bijna geen kat die binnenkwam. Misschien zag ze spoken? Het eten was goed voor een doordeweekse kost. Lekker, maar niet zo speciaal. Porties zijn voldoende.
Ik ging hier naartoe nadat familie erg enthousiast was over bregje in Rotterdam.Helaas geen vergelijk! De spareribs zag er ontzettend zwart en verbrand uit, heb het grootste deel niet op gegeten, al kon dat volgens de serveerster wel…Samen met mijn moeder kreeg ik een klein halfgevuld zakje met friet. Dit was echt niks vergeleken met de foto’s die ik uit Rotterdam gezien heb. We zijn met honger naar huis gegaan. Hebben onderweg een ijsje gehaald en thuis de frituurpan aangezet. De prijs lijkt goed, maar voor 10 frietjes met aangebrand eten is het toch best een hoop geld.
Één ster is nog teveel voor deze zaak. Plakkerige tafels, vuile vloer. Meisjes van de bediening lopen allemaal rond met lange paardenstaarten. Met de haar op mijn bord als gevolg die onder een servet vandaan kwam. Nooit meer! Ze vragen niet eens hoe je je vlees gebakken wilt, de ene krijgt hem doorgebakken en de andere bijna rauw. Werkelijk verschrikkelijk.
Leuk restaurant en lekker eten voor een hele mooie prijs, dit maakt uit eten gaan nog eens leuk en betaalbaar! Restaurant is mooi en ruim ingedeeld, enige 2 minpuntjes waren het lange wachten op ons hoofdgerecht maar dat is ook te snappen met een tekort aan personeel en de tafels die allemaal plakken door het lange gebruik van desinfectiemiddel wat de lak van de tafels heeft aangetast, misschien iets van een transparante ‘mat’, tafelkleden of werken met placemats om dit tegen te gaan?
We wilde bij brechtje in zoetermeer koffie drinken. Na 15 min kwam iemand . Ze zou met de dessert kaart komen . Na ongeveer 8 min kwam iemand onze tafel schoonmaken ze vroeg of we hadden besteld maar we zeiden dat ze de kaart gehaald werd. Daarna kwam er weer iemand of wij naar een andere tafel wilde gasn de tafel was gereserveerd. Wij zeiden raar er zijn verschillende collega's geweest en niemand zei wat. We waren inmiddels 20 min verder. Conclusie geen kaart gehad geen koffie gehad.
Brechtje Zoetermeer heeft sinds december een nieuwe eigenaar. Zeer gedreven en er vliegt een frisse wind door de tent. De bediening is vriendelijk, al zijn sommige meiden nog best jong en onervaren. De menukaart is ook vernieuwd met verrassende gerechten, ook meer vega. Het eten is prima en de prijzen zijn schappelijk te noemen. Bijv. Een 3 gangen diner is rond de 20 euro. Dat is betaalbaar voor de gewone werknemer. 1 kleine opmerking: de patatjes waren niet warm maar lauw, maar dat werd goed opgelost bij navraag. Zonder morren kregen we een nieuwe portie. Klein minpuntje: de tafels voelden wat plakkerig aan, het leek alsof ze vies waren maar dat blijkt een irritante oude vernislaag te zijn wat binnenkort wordt aangepakt. Het had leuk geweest als er een gratis bakkie koffie was aangeboden "ter compensatie". Wij komen zeker terug.
Ik vond het eten een beetje tegenvallen. Het was niet slecht, maar ook niet geweldig. De prijs is wel redelijk en je kunt hier nog steeds voor een betaalbaar bedrag uit eten gaan, maar de prijs-kwaliteitverhouding is merkbaar. Verwacht er niet te veel van. Of wij zijn verpest dat kan ook. De ossenhaas was wel mals, maar naar mijn mening leek het geen echte ossenhaas. De smaak was erg sterk en ik had het nog nooit eerder zo geproefd. Het was niet mijn smaak. Er werd niet gevraagd hoe ik de ossenhaas bereid wilde hebben en hij was nogal rare. Daardoor heb ik een deel ervan laten staan. Gelukkig was de sfeer in het restaurant goed en was de service vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid